“ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” για τον Άγιο Αθανάσιο

Από το συνδυασμό ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τον Άγιο Αθανάσιο λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου

Φίλες και Φίλοι,

Με την αλλαγή του εκλογικού νόμου για την τοπική αυτοδιοίκηση, ο οποίος δίνει το δικαίωμα να δημιουργηθούν ανεξάρτητα κοινοτικά συμβούλια και σύμφωνα με τις νέες αρμοδιότητες που δίνει ο νόμος στα συμβούλια κοινότητας, μία ομάδα ανθρώπων αποφάσισαν να διεκδικήσουν την εκλογή τους στην κοινότητα Αγίου Αθανασίου.

Σήμερα κάνουμε το επίσημο ξεκίνημα του συνδυασμού μας παρουσιάζοντας τα ονόματα αυτών που στηρίζουν την προσπάθειά μας. Σταδιακά και μέχρι να φτάσουμε στις εκλογές θα εξειδικεύσουμε τις θέσεις μας σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας. Κυρίως όμως θα παρουσιάσουμε το όραμα μας για τον Άγιο Αθανάσιο.

Ως τόπος έχουμε ανάγκη από φρέσκες και καινοτόμες ιδέες, οράματα και ανθρώπους με γνώσεις και διάθεση για προσφορά αλλά και προσωπικότητες με εμπειρία και ενεργή παρουσία στην τοπική κοινωνία. Προχωράμε με άτομα που τρέφουν πρωτίστως Αγάπη για τον τόπο μας και θα βρεθούν αεικίνητοι αρωγοί με πρωταρχικό μέλημα τη βέλτιστη ανάπτυξη του Αγίου Αθανασίου σε μία κοινωνία σύγχρονη και πολιτισμικά δυνατή.

Τους προσεχείς δύο μήνες θα επιδιώξουμε να ενεργοποιήσουμε τις δημιουργικές δυνάμεις του Αγίου Αθανασίου. Θα συζητήσουμε μαζί τους, θα επισκεφθούμε κάθε γειτονιά του. Ο πρωταρχικός και απώτερος στόχος μας θα  είναι ο Άγιος Αθανάσιος να κάνει άλματα προόδου και ανάπτυξης. Έτσι θα έχουμε μέλλον και εμείς και τα παιδιά μας στον τόπο μας.

Σε αυτήν την προσπάθεια χωράνε ΟΛΟΙ, σας χρειαζόμαστε όλες και όλους ΜΑΖΙ για έναν Άγιο Αθανάσιο που θα γνωρίσει τη δική του τοπική αναγέννηση μέσα από ένα πνεύμα συλλογικότητας και αλληλεγγύης.

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ λοιπόν γιατί,

<< Πολύ αγαπιέται αυτός ο τόπος

     Με υπoμονή και περηφάνεια…>> 

Η ομάδα των υποψηφίων τοπικών συμβούλων  του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τον ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, μέχρι στιγμής,  αποτελείται από :

α. ΓΑΝΙΤΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ

β. ΜΙΜΗΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΡΥΜΑΧΟΣ ( ΜΑΚΗΣ) του ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

γ. ΜΟΥΡΤΖΙΟΥ ΠΡΩΙΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

δ. ΠΑΝΤΕΛΑΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΜΑΡΚΟΥ

ε. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ-  ΚΑΡΑΜΠΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ (ΡΙΤΑ) του ΧΡΗΣΤΟΥ

στ. ΧΑΝΔΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ζ. ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Σας ευχαριστούμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *