Σε Κουφάλια-Αγ.Αθανάσιο ο Θ.Καράογλου

«Στόχος μας στις εκλογές της 21ης Μαΐου είναι να πετύχουμε μια αποφασιστική νίκη και να καταγράψουμε το υψηλότερο δυνατό ποσοστό που θα οδηγήσει σε βιώσιμη κυβερνητική επιλογή. Έτσι θα δημιουργηθεί στέρεα και ισχυρή προοπτική για να φύγει η Ελλάδα μπροστά και να αποκλείσουμε κάθε ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης “ηττημένων”» δήλωσε ο Θεόδωρος Καράογλου από τον Άγιο Αθανάσιο και τα Κουφάλια, όπου περιόδευσε το απόγευμα της Παρασκευής.

Για τον ίδιο η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί κοινωνική και πολιτική αναγκαιότητα, αλλά και μέσο για να διασφαλιστεί σταθερότητα στη διακυβέρνηση και στη χώρα. «Αυτός είναι ο μόνος ασφαλής τρόπος να προχωρήσουμε στις μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται και να συνεχίσουμε τη θετική πορεία του τόπου μας» σημείωσε.   

Εξειδικεύοντας το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ότι απαντά στα ερωτήματα των πολιτών και βασίζεται στα επιτυχημένα πεπραγμένα της τελευταίας τετραετίας. Με αφορμή την τελευταία αναφορά, ο κ. Καράογλου εστίασε στη θετική καμπάνια που «τρέχει» η Κυβέρνηση και η οποία, όπως είπε, έχει στο επίκεντρο το μέλλον και τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνει η χώρα. «Το αναφέρει το σύνθημά μας. Η Ελλάδα προχωρά σταθερά, τολμηρά, μπροστά. Ιδίως η τελευταία λέξη παραπέμπει ευθέως στο αύριο και σε όσα οραματίζεται να υλοποιήσει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Η χώρα πρέπει να τρέξει πιο γρήγορα και θα το κάνουμε πράξη» επισήμανε.

Επίσης, ζήτησε ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία ώστε να συνεχίσει να κάνει πράξη όσα ωφελούν τη χώρα. Σε αυτό το σημείο πρόσθεσε ότι «ο ελληνικός λαός ξέρει τι κόστισε το 2015 και πόσο πίσω μας γύρισε η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Στη διάρκεια της πρώτης θητείας μας αποδείξαμε την αποτελεσματικότητα και τη συνέπεια μας. Η ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών στα 21 Μαΐου θα ανοίξει το δρόμο για την Ελλάδα που αγκαλιάζει και στηρίζει στην πράξη κάθε πολίτη. Για μια Ελλάδα για όλες και όλους. Για μια Ελλάδα που δεν αφήνει κανέναν πίσω».

Σήμερα η προεκλογική δραστηριότητα του κ. Καράογλου συνεχίζεται με ομιλία στο Κρυονέρι, τον Ασκό, το Μεσημέρι και στο αμφιθέατρο της κεντρικής πλατείας Θέρμης. Αύριο, Κυριακή 14 Μαΐου, στις 11.00 πμ, θα μιλήσει στο Ωραιόκαστρο (πολυχώρος Nouvelle) και στις 18.30 στο Ζαγκλιβέρι.