Σίνδος:Φοιτητής δέχτηκε απειλές από μέλος φοιτητικής παράταξης

Από φοιτητή που σπουδάζει στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος στη Σίνδο (τ. ΑΤΕΙΘ) λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή:

” Την Παρασκευή 25/10/2019 μεταξύ 10 πμ και 11 πμ πηγαίνοντας στο κυλικείο της σχολής μου μέλος της φοιτητικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας ΔΑΠ ΝΔΦΚ  με έβρισε χωρίς να συντρέχει κάποιος λόγος. Τον κοίταξα απλά και στη συνέχεια έφυγα αγνοώντας τον. Επιστρέφοντας από το κυλικείο ήταν στο ίδιο σημείο και μου είπε «αν με ξανά κοιτάξεις μαλακισμένο θα δεις τι έχει να γίνει» και φυσικά αντέδρασα σε αυτό.

Πήγα προς το μέρος του ζητώντας του εξηγήσεις. Μου είπε ότι ξέρει πως δεν ψήφισα την παράταξη και  ότι βλέπει πως εναντιώνομαι στον τρόπο με τον οποίο δρα στην φοιτητική κοινότητα. Μου είπε να συμμαζευτώ γιατί αλλιώς θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα. Τον ρώτησα «με απειλείς ; » και μου απάντησε «ναι».

Συνέχισα λέγοντας «τι θα μου κάνεις; » μου απάντησε «Ο,τι μπορώ! Μπουνιές, κλωτσιές κλπ ξέρω και που μένεις».
Έπειτα, του ζήτησα το όνομά του, μου το έδωσε με πλήρη υπεροψία λέγοντας μου «Δεν μπορείς να μου κάνεις τίποτα (γελώντας)». Έφυγα χωρίς να πω τίποτα.
Αμέσως απευθύνθηκα στον Πρόεδρο της σχολής, εν συνεχεία στην Ελληνική Αστυνομία καθώς επίσης και στον εισαγγελέα υπηρεσίας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
Το περιστατικό έγινε στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος στη Σίνδο Θεσσαλονίκης (πρώην ΑΤΕΙΘ) στη σχολή Οικονομίας και Διοίκησης του τμήματος Λογιστικής και Πληροφοριακών Συστημάτων.
Σκοπός μου δεν είναι η δυσφήμηση της παράταξης, αλλά η δημοσιοποίηση του περιστατικού ώστε να αποφευχθούν άλλες παρόμοιες ενέργειες καθώς επίσης να μιλήσουν και άλλοι φοιτητές που πέρασαν κάτι ανάλογο.
Αυτό που έγινε είναι παράνομο, παραβιάζει το δικαίωμα της προσωπικής μου ελευθερίας καθώς και της ελεύθερης διακίνησης ιδεών.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *