Στ. Αναγνωστόπουλος: «Η αθλιότητα των πολιτικών μας αντιπάλων φαίνεται ότι δεν έχει τέλος»

Στ. Αναγνωστόπουλος: «Η αθλιότητα των πολιτικών μας αντιπάλων φαίνεται ότι δεν έχει τέλος»-

Η απάντηση της «Δύναμη Αναγέννησης- Νέα Αρχή» για τη διανομή φυλλαδίων με συκοφαντικό και προσβλητικό περιεχόμενο

Απάντηση αναφορικά με τη διανομή φυλλαδίων στην περιοχή της Χαλκηδόνας τα οποία περιέχουν συκοφαντικό και προσβλητικό περιεχόμενο εξέδωσε ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Αναγέννησης- Νέα Αρχή».

Αναλυτικά η απάντηση:

«Η αθλιότητα των πολιτικών μας αντιπάλων φαίνεται ότι δεν έχει τέλος. Ο πολιτικός τους κατήφορος δεν έχει πλέον σταματημό.

Μετά τις ενορχηστρωμένες συκοφαντικές και ψευδείς αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σήμερα ξεπέρασαν τα εσκαμμένα και έφτασαν στο σημείο να μοιράζουν κατάπτυστα φυλλάδια, μπροστά και στα σπίτια υποψηφίων μας, με συκοφαντικό και προσβλητικό περιεχόμενο.

Η ένδεια επιχειρημάτων, η έλλειψη προγραμματικού λόγου και η απουσία πολιτικού πολιτισμού, τους οδηγούν σε απέλπιδες κινήσεις χωρίς κανένα ηθικό φραγμό, που έχουν όμως σκοπό τη στοχοποίηση και κατασυκοφάντηση ανθρώπων και την «δολοφονία χαρακτήρων».

Δεν πρόκειται βέβαια να τους ακολουθήσουμε στον κατήφορό τους.

Σε λίγες μέρες οι δημότες μας, θα κρίνουν, θα συγκρίνουν και θα δώσουν την απάντηση που τους αξίζει.

Υ.Γ. Εκτός βέβαια της πολιτικής απάντησης, η οποία θα είναι πολύ ηχηρή, οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί αυτής της απαράδεκτης ενέργειας, οι οποίοι είναι γνωστοί, θα λάβουν και την απάντηση της Δικαιοσύνης».