Στ. Αναγνωστόπουλος: Η “Δύναμη Αναγέννησης- Νέα Αρχή” συνεχίζει να ενώνει και να μεγαλώνει

Από την παράταξη “Δύναμη Αναγέννησης- Νέα Αρχή” λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου

Στ. Αναγνωστόπουλος: Η “Δύναμη Αναγέννησης- Νέα Αρχή” συνεχίζει να ενώνει και να μεγαλώνει

Καθημερινά ενισχύεται η παράταξη του Δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Χαλκηδόνος, Σταύρου Αναγνωστόπουλου οδεύοντας προς τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

“Συνεχίζουμε εδώ από τη Χαλκηδόνα, μαζί με τον άξιο συνάδελφο Ζήση Βαϊνά και τους υπόλοιπους εξαιρετικούς συνεργάτες, την κοινή προσπάθεια που ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια και μοιραστήκαμε όλοι μαζί την αγάπη μας και το όραμα μας για τον τόπο μας. Δημιουργήσαμε μία σχέση εμπιστοσύνης, η οποία στηρίχτηκε στη δύναμη ευθύνης όλων όσοι αναλάβαμε να πάμε τον Δήμο μας μπροστά. Η αναγνώριση του έργου μας είναι η ηθική μας ανταμοιβή, η οποία έχει αντίκρισμα στους συνδημότες μας, που στηρίζουν την προσπάθειά μας”, δήλωσε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος και επικεφαλής του συνδυασμού “Δύναμη Αναγέννησης- Νέα Αρχή”, Σταύρος Αναγνωστόπουλος κατά τη διάρκεια συνάντησης στελεχών και υποψηφίων συμβούλων που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκηδόνα.

“Παρουσία παλαιότερων στελεχών μας οι οποίοι στήριξαν και στηρίζουν την προσπάθειά μας, καλωσορίζουμε τη νέα γενιά στελεχών της παράταξής μας που όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη ώστε ο τόπος μας να συνεχίσει την πορεία ανάπτυξης που ξεκίνησε 4 χρόνια πριν”, τόνισε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος και εκ νέου υποψήφιος ευχόμενος σε όλους καλή επιτυχία στον κοινό αγώνα.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας Ζήσης Βαϊνάς, ο Ανδρέας Αλμπάνης, ο Άγγελος Παπαδόπουλος, ο Αντώνης Καραγεώργος, ο Κώστας Μπαλτατζής,ο Κώστας Τατούλης, η Μαρία Χρηστίδου, ο Βασίλης Μπίτσικας, ο Παναγιώτης Πατενίδης, ο Βαγγέλης Μακριδάκης, ο Χρυσόστομος Μπουτζής και ο Απόστολος Καραμήτσος.