Στα Κουφάλια ο μεγάλος τελικός του Survivor !! :D

Τα Κουφάλια επέλεξε η παραγωγή του survivor για να γυριστεί ο μεγάλος τελικός του δημοφιλούς ριάλιτι!!.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και ενώ η αγωνία κορυφώνεται για το τελευταίο αγώνισμα της χρονιάς , βρέθηκε ο ιδανικός χώρος 20 μόλις μέτρα μακρυά από το δημαρχείο και πάνω στον πεζόδρομο Κουφαλίων .Οι υπεύθυνοι του Survivor ψάχνανε ένα τροπικό δάσος εντός κατοικημένης περιοχής (θα ενταχθεί και στο πρόγραμμα σχολικών εκδρομών ; ) για την τελική δοκιμασία που θα έχει τίτλο “ψάξε δεν θα με βρεις” (κρυφτό)  και τελικά παρότι υπήρχαν αρκετά παρόμοια μέρη στο δήμο μας επιλέχθηκε το συγκεκριμένο καθώς πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις .

Οι Ντάνος και Μάριος είναι λοιπόν στον ημιτελικό, εκεί όπου θα βρεθεί και ένας εκ των Κωνσταντίνου Βασάλου και Κώστα Αναγνωστόπουλου. Το κοινό θα αποφασίσει τη Δευτέρα (3/7) με ψηφοφορία για το ποιος θα συμπληρώσει την τριάδα.

Το ίδιο σκηνικό και στον ημιτελικό (4/7), όπου με νέα ψηφοφορία θα βγουν οι δύο παίκτες του τελικού. Το φινάλε του Survivor θα μεταδοθεί ζωντανά από τα Κουφάλια και θα διεξαχθεί (5/7) όπου και πάλι το κοινό θα έχει τον λόγο αποφασίζοντας τον νικητή που θα πάρει τις 100.000 ευρώ.

Αποκλειστικό : Εδώ θα γίνει ο μεγάλος τελικός (Δείτε φωτογραφίες από το χώρο)-Πεζόδρομος Κουφαλίων

  • Σημ:Το άρθρο είναι σατιρικό αλλά θα μπορούσε να ήταν και πραγματικό.Υπάρχουν εγκαταλελειμμένα οικόπεδα που έχουν να καθαριστούν χρόνια.Υπάρχουν νόμοι που δεν εφαρμόζονται.Μόνο ανακοινώσεις βγαίνουν..

Σύμφωνα με το νόμο 3852/2010 «Πρόγραμμα Καλλικράτης» Άρθρο 94 παρ. 26 και σύμφωνα με τις ισχύουσες πυροσβεστικές διατάξεις, προβλέπεται η υποχρέωση των ιδιοκτητών, νομέων και επικαρπωτών των οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων χώρων που βρίσκονται εντός πόλεων, κωμοπόλεων και οικισμών και σε απόσταση μέχρι 100 μέτρων από τα όριά τους, να προβαίνουν σε τακτικό καθαρισμό, καθώς και η υποχρέωση αυτεπάγγελτου καθαρισμού από τους Δήμους, σε περίπτωση μη συμμόρφωσης των υπόχρεων, οπότε και επιβάλλεται πρόστιμο σε βάρος εκείνων που δεν συμμορφώνονται καθώς και η υποβολή μήνυσης για το αδίκημα του άρθρου 433 ΠΚ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *