Στα Κουφάλια το επίκεντρο σύμφωνα με το Γ.Ι. Αθηνών

ΑΝΑΝΕΩΣΗ 14.30

Λίγο έξω από τα Κουφάλια δίνει το επίκεντρο του σεισμού (δείτε ΕΔΩ) που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το Γεωδυναμικό ινστιτούτο Αθηνών.

Σημ:

Eνημερώνονται συνεχώς με την άφιξη νέων δεδομένων, από τους σταθμούς που λαμβάνονται σε πραγματικό χρόνο από το ΝΟΑ
Ενδέχεται να υπάρξουν αναθεωρήσεις

5 comments

 1. Στα Κουφάλια τον αισθανθήκατε;

 2. Πολύ καλή η απάντηση σας στο σχόλιο μου μάλλον δεν δέχεστε κριτική από κανέναν. Σας διαβάζω, υποτίθεται να ενημερώνομαι τι συμβαίνει στον δήμο μας αλλά ίσως αναθεωρήσω.

  • Κριτική φυσικά και δεχόμαστε.Εσείς χωρίς να έχετε την παραμικρή ιδέα πως βγαίνει το επίκεντρο ενός σεισμού κάνετε κριτική στο σάιτ ενώ θα έπρεπε να κάνετε στο γεωδυναμικό ινστιτούτο Αθηνών.Επίσης δεν κάνατε κριτική αν διαβάσετε το σχόλιο σας.Ειρωνείες γράφατε.Οπότε ναι καλά θα κάνετε να αναθεωρήσετε και να μην ενημερώνεστε πλέον από εμάς.

 3. Η επικεφαλίδα γράφει το επίκεντρο στα Κουφάλια στην συνέχεια γράφει λίγο έξω από τα Κουφάλια και σε αλλο άρθρο το επίκεντρο ήταν στο Βαλτοχωρι!!! Άψογη ενημέρωση από ένα τοπικό site.. Συνεχίστε έτσι!!!!

  • Επίσης γράφει “Σημ:ενημερώνονται συνεχώς με την άφιξη νέων δεδομένων, από τους σταθμούς που λαμβάνονται σε πραγματικό χρόνο από το ΝΟΑ .Ενδέχεται να υπάρξουν αναθεωρήσεις”

   Τα πρώτα αποτελέσματα βγαίνουν από αυτόματο σύστημα.Στη συνέχεια ελέγχουν σεισμολόγοι manual μέχρι να βρουν το ακριβές σημείο.Γι αυτό και γίνονται οι αναθεωρήσεις.
   Τα παράπονα στο Γ.Ι. Αθηνών.
   Όσον αφορά την ενημέρωση του e-koufalia.gr, αν δεν σας αρέσει να ενημερώνεστε από αλλού.Έχει πολλά σαιτ για “ξερόλες”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *