Συγχαρητήρια Τζιτζικώστα για την εκδήλωση στη Γέφυρα


Τα συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κου Απόστολο Τζιτζικώστα δέχθηκε η Πρόεδρος της Ενωσης Γονέων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χαλκηδόνος κα Βαλσαμάκη-Γαλάνη Στέλλα,  με αφορμή τις επετειακές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στο Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων στην Γέφυρα υπο την αιγίδα της επιτροπής “Ελλάδα 2021′ και χορηγό δράσης την Γαλακτοβιομηχανία Μεβγάλ ΑΕ.

Ο Περιφερειάρχης κος Τζιτζικώστας εξέφρασε την ικανοποίηση του για το έργο και τις δράσεις της Ενωσης Γονέων Δήμου Χαλκηδόνος ,όπου και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση . Πρόκειται για ένα έργο “ουσίας ” όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και αυτό πρέπει και θα στηριχθεί από την πλευρά του και από την περιφέρεια . “Θα είμαι δίπλα σας σε ότι με χρειαστείτε και εγώ προσωπικά αλλά και οι συνεργάτες μου ” ανέφερε ο Κος Τζιτζικώστας.

Από την άλλη πλευρά η Πρόεδρος  της Ενωσης Γονέων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χαλκηδόνος κα Βαλσαμάκη-Γαλάνη Στέλλα δήλωσε ότι η συνάντηση αυτή αποτελεί τιμή για την φορέα και είναι πολύ σημαντικό για τους γονείς να αναγνωρίζονται οι προσπάθειες τους . Ανέλυσε διεξοδικά κάποια από τα projects που θα πραγματοποιηθούν στο προσεχές διάστημα και ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την αμέριστη στήριξη του .

Ανανέωσαν το ραντεβού για την παρουσίαση του προγράμματος των δράσεων που ετοιμάζει ο φορέας και που θα τεθούν υπό την αιγίδα της ΠΚΜ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθές στην αίθουσα συσκέψεων του κτιρίου διοίκησης της Περιφέρειας (Βίλα Αλλατίνι).