Συνάντηση Θ.Καράογλου με μέλη της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. του Δ.Χαλκηδόνος

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

Στο Δήμο Χαλκηδόνας ολοκληρώθηκε ο κύκλος συναντήσεων του κ. Θεόδωρου Καράογλου με τα μέλη των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας στους Περιφερειακούς Δήμους της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Παρών στη χθεσινή συνάντηση ήταν και ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, κ. Σταύρος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος απένειμε τα εύσημα στον Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας για την πρωτοβουλία που ανέλαβε να συζητά δια ζώσης με τις ΔΗΜΤΟ τα ζητήματα που αφορούν τις τοπικές κοινωνίες, φέρνοντας τα στο επίκεντρο του κυβερνητικού ενδιαφέροντος.

«Οι ΔΗΜΤΟ λειτουργούν ως γέφυρες συνεργασίας και συνεννόησης των τοπικών κοινωνιών με τον κομματικό μηχανισμό. Τα κόμματα είναι ζωντανοί οργανισμοί που υπάρχουν για να υπηρετούν την κοινωνία, για να προσθέτουν στο δημόσιο διάλογο και για να θέτουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο και την καθημερινότητά του» τόνισε στην αρχική τοποθέτησή του ο κ. Καράογλου.

Στη συνάντηση έγινε ένας απολογισμός των δυο χρόνων διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία, ακολούθησε αναλυτική ενημέρωση για τις αλλαγές που δρομολόγησε η Κυβέρνηση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού, για το νομοθετικό έργο που θα κατατεθεί στη Βουλή τους επόμενους μήνες προκειμένου να συνεχιστεί το δυναμικό μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα που υλοποιείται, ενώ έγινε αναφορά και στην ανάγκη να παραμείνουμε σε επαγρύπνηση όσον αφορά στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης.

«Στη μεγάλη οικογένεια της Νέα Δημοκρατία παραμένουμε συνεπείς στις δεσμεύσεις μας. Δεν θυμόμαστε τους πολίτες μόνο στην προεκλογική περίοδο αλλά είμαστε καθημερινά παρόντες στο προσκλητήριο της ευθύνης για την ανάταξη της εθνικής μας οικονομίας και για την προώθηση των ζητημάτων που ανακύπτουν σε κάθε κοινωνία.

Η Νέα Δημοκρατία ακούει τους πολίτες, η Νέα Δημοκρατία πράττει, η Νέα Δημοκρατία προτάσσει πάντα το εθνικό συμφέρον και το κοινωνικό καλό» πρόσθεσε ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης.