Συνεχείς έλεγχοι με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών

Συνεχείς έλεγχοι με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν συνολικά (65) άτομα σε διάφορες περιοχές της πόλης

Συνεχείς και αδιάλειπτοι είναι οι έλεγχοι που διενεργούν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το χρονικό διάστημα από το απόγευμα της 01-07-2024 έως και πρωινές ώρες σήμερα (07-07-2024), αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, σε διάφορες περιοχές της πόλης, συνολικά εξήντα πέντε (65) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, ηρωίνης, κοκαΐνης και ναρκωτικών δισκίων.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 22χρονου ημεδαπού, από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, πρώτες πρωινές ώρες χθες (06-07-2024), διότι μετά από έλεγχο σε Ι.Χ. Φορτηγό που επέβαινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (5) συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους (559,34) γραμμαρίων. Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 22χρονου στην περιοχή των Ταγαράδων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και το χρηματικό ποσό των (190) ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκε και το φορτηγό ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές.