Συνελήφθησαν (12) άτομα στο πλαίσιο ειδικών δράσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης 

Συνελήφθησαν (12) άτομα στο πλαίσιο ειδικών δράσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης 

Στην αυτόφωρη σύλληψη δώδεκα (12) ατόμων, σε διάφορες περιοχές του Νομού, προχώρησαν αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

  • (4) άτομα για περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής. Χαρακτηριστική είναι η επ’ αυτοφώρω σύλληψη 29χρονου αλλοδαπού, ο οποίος εντοπίσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στο εσωτερικό καταστήματος ενδυμάτων στο κέντρο της πόλης, το οποίο είχε διαρρήξει και στην κατοχή του βρέθηκαν 4 μαχαίρια.
  • (8) άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και 54χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς στην κατοχή του και στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης και κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας (συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό).

Οι αστυνομικοί έλεγχοι συνεχίζονται συστηματικά και σε καθημερινή βάση.