Συνελήφθησαν συνολικά (33) άτομα σε διάφορες περιοχές της πόλης

Συνελήφθησαν συνολικά (33) άτομα σε διάφορες περιοχές της πόλης

Συνεχείς και εντατικοί είναι οι έλεγχοι που διενεργούν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το χρονικό διάστημα από απογευματινές ώρες της 26-02-2024 έως και πρωινές ώρες σήμερα (29-02-2024), αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, σε διάφορες περιοχές της πόλης, συνολικά τριάντα τρία (33) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, κοκαΐνης και ηρωίνης.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης δύο ημεδαπών, ηλικίας 47 και 66 ετών, απογευματινές ώρες χθες (28-02-2024) στα διόδια Ασπροβάλτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, διότι σε όχημα που επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους (514,6) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια δικαστική Αρχή.