Τα αδέρφια Τσακνάκη συνεχίζουν τις αθλητικές διακρίσεις στην ελευθέρα πάλη

Τα αδέρφια Τσακνάκη συνεχίζουν τις αθλητικές διακρίσεις στην ελευθέρα πάλη 

Συγκεκριμένα ο μικρότερος από τα αδέλφια Κωνσταντινος Τσακνακης κατετάγει 2ος στα 92 κιλά παίδων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στα Πορόϊα των Σερρών στις 27/6 ενώ τώρα βρίσκεται με την εθνική παίδων σε προετοιμασία ενόψει του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στις 11/7 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών/γυναικών που διεξήχθη στην Αθήνα, η πρωταθλήτρια της ελευθερας παλης Τσακνακη Βιργινια του Καράγιαννη Ευρωπού αγωνίστηκε στα 57 κιλά και κατέκτησε την πρώτη θέση, επικρατώντας στον τελικό της αθλήτριας Βεκρής Αικατερινης με τεχνική πτώση κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Η Βιργινια ευχαριστεί τον προπονητή της Παυλίδη Θεοδοσιο και ιδιαίτερα τους γονείς της που την στηρίζουν σε κάθε αγωνιστική υποχρέωση.

Ο Γιώργος Τσακνακης αθλητής του Ατλα Καλλιθέας αγωνίστηκε στα 92 κιλά παλευοντας στον τελικό με τον αθλητή Πετριδη Χρηστο παρ’ολο που έδειξε σημαντικά στοιχεία βελτίωσης έχασε  7-2  και έτσι κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Την Πέμπτη ο Γιώργος θα ταξιδέψει στο Μονακό της Γαλλίας για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην άμμο.