Τα νέα του Π.Α.Ο. Κουφαλίων

Ξεκίνησε προετοιμασία ο ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ 

Πάτησαν χορτάρι οι αθλητές του ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ καθώς ξεκίνησαν  οι προπονήσεις . Η διοίκηση έδωσε το παρόν στην πρώτη προπόνηση της ομάδας και όλοι μαζί ευχήθηκαν σε αθλητές και τεχνικό τιμ μία καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς, και πάνω από όλα να εκπληρωθούν οι στόχοι που θα τεθούν.

Ο ΠΑΟ Κουφαλίων είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ΓΑΚΗ ΑΝΔΡΕΑ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022 – 2023 .

Η αγάπη όλων για την ομάδα μας,ο αλληλοσεβασμός και οι πρωταγωνιστικοί νέοι κοινοί στόχοι για την φετινή χρονιά ήταν οι παράγοντες της επίτευξης της συνεργασίας. Του ευχόμαστε υγεία και νέες επιτυχίες.


Ο ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ συνεχίζοντας την ενίσχυση της ομάδας , ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΡΙΝΤΖΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟ. ο οποίος δήλωσε χαρούμενος που θα φορέσει τη φανέλα με το σήμα του ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ στο στήθος και υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της.
Μια επένδυση για το μέλλον αποτελεί ο νέος και ανερχόμενος ποδοσφαιριστής.


Ο ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με το SOCIAL PLATE,στο πλαίσιο του προγράμματος INTERREG V και εξασφάλισε ποσότητες φρούτων για την κάλυψη των αναγκών του σωματείου δωρεάν για όλη την διάρκεια της χρονιάς 2022-2023.

Στο πλαίσιο αυτό , έχουν ετοιμαστεί για τους αθλητές και θα δίδονται φρουτοσαλάτες για την ενίσχυση της διατροφής τους .