Θ.Καράογλου:” Το είπαμε , το κάναμε “

Γιατί «οι Έλληνες αξίζουν να γνωρίζουν πάντα την αλήθεια», όπως εύστοχα παρατήρησε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Γιατί «η παράταξη μας και η ιδεολογία της ήταν πάντα σταθερός υποστηρικτής της αναγκαιότητας και της κοινωνικής αλληλεγγύης και δικαιοσύνης», σύμφωνα με τον Μιλτιάδη Έβερτ.

Γράφει για το e-koufalia.gr ο Θεόδωρος Γ. Καράογλου- Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Ν.Δ.   

Γιατί «ερχόμαστε να ενώσουμε όλους, να μπει τέλος στις διακρίσεις και τους αποκλεισμούς, σηκώνοντας τη σημαία της κοινωνικής ευθύνης», όπως τόνισε ο Κώστας Καραμανλής.

Γιατί «η ΝΔ παραμένει δύναμη συνεκτική, σταθερή, υπεύθυνη, με διορατικότητα, αλλά και με αποφασιστικότητα», όπως δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς.

Γιατί «η ΝΔ με την υπεύθυνη και αμετακίνητη στάση της κράτησε την Ελλάδα στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα και το ευρώ», όπως σημείωσε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Γιατί «η ΝΔ είναι ένα κόμμα βαθιά λαϊκό», όπως εύστοχα παρατήρησε ο σημερινός Πρόεδρος μας και Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι παραπάνω απαράβατες και αδιαπραγμάτευτες ιδεολογικές αρχές που μας χαρακτηρίζουν, προτάσσουν πάντα το συμφέρον του πολίτη. Γι’αυτό και εμείς προχωρούμε βασιζόμενοι στο τρίπτυχο σταθερότητα, συνέχεια, συνέπεια.  Άλλωστε η πολιτική πραγματικότητα απαιτεί από όλους να δείξουμε υπευθυνότητα έναντι των πρωτοφανών καταστάσεων που βιώνουμε εξαιτίας ενός πολέμου που κανείς δεν γνωρίζει τη διάρκεια του.

Στο πλαίσιο αυτό, η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει μόνο μια έννοια. Πώς θα βαδίσει η Ελλάδα με σταθερότητα, ασφάλεια και ανάπτυξη σε έναν κόσμο που καθημερινά μεταβάλλεται συγκριτικά με αυτόν που υπήρχε έως τις αρχές του χρόνου. Διότι, αποδεδειγμένα, η ΝΔ είναι η μόνη αξιόπιστη πολιτική δύναμη της πατρίδας μας.