Θεσσαλονίκη:Αστυνομικό δελτίο 9/9

Σύλληψη ατόμου για κλοπήΠεριπολούντες αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πρωινές ώρες χθες, συνέλαβαν 32χρονο αλλοδαπό, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν δύο κάρτες τραπέζης και κάρτα μέλους εταιρείας που ανήκουν σε 28χρονη ημεδαπή, τα οποία είχαν αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο από την κατοχή της, από συνεργό του συλληφθέντα, την ώρα που η παθούσα βρισκόταν σε χώρους σταθμού υπεραστικών λεωφορείων.
Σύλληψη ατόμου για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτωνΞημερώματα σήμερα (09-09-2023), αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο συστηματικών ελέγχων στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, εντόπισαν στο ύψος της Ασπροβάλτας επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό 22χρονο ημεδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν δύο (2) συσκευασίες με πενήντα (50) τεμάχια βεγγαλικών, τρείς (3) πυρσοί και οκτώ (8) καπνογόνα. Ο 22χρονος άντρας συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του αστυνομικοί του Α.Τ. Βόλβης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Σύλληψη ατόμου για εκκρεμή διωκτικά έγγραφαΜεσημβρινές ώρες χθες (08-09-2023), στο Ωραιόκαστρο, αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν 58χρονο ημεδαπό και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ωραιοκάστρου, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν πέντε (5) αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης (3) ετών, (3) μηνών και χρηματική ποινή, για οικονομικής φύσης αδίκημα.