Θεσσαλονίκη:Ειδικές δράσεις ναρκωτικά

Συνεχείς έλεγχοι με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν συνολικά (27) άτομα σε διάφορες περιοχές της πόλης

Συνεχείς και εντατικοί είναι οι έλεγχοι που διενεργούν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις εμπορίας, διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το χρονικό διάστημα από απογευματινές ώρες της 02-07-2023 έως πρωινές ώρες σήμερα (05-07-2023), αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, σε διάφορες περιοχές του Νομού, συνολικά είκοσι επτά (27) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης, κάνναβης και ναρκωτικά δισκία.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:

  • 37χρονου ημεδαπού, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, βραδινές ώρες την 02-07-2023 στο κέντρο της πόλης, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης,  συνολικού βάρους (22) γραμμαρίων.
  • 18χρονου ημεδαπού, από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, βραδινές ώρες την 03-07-2023 στο κέντρο της πόλης, διότι εντοπίστηκε να αποκρύπτει συσκευασίες κάνναβης σε παρτέρι με φυτά, ενώ κατά τον έλεγχο στο σημείο βρέθηκαν και περισυλλέχθηκαν (15) νάιλον αυτοσχέδιες συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους (14,9) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.Θ