Θεσσαλονίκη:Τραγωδία- Δύο αδέλφια «έφυγαν» με διαφορά έξι ωρών

Τραγικό παιχνίδι επεφύλασσε η μοίρα σε μία οικογένεια από τη Θεσσαλονίκη, όταν δύο αδέρφια χάθηκαν μέσα σε μία μέρα, και μάλιστα με διαφορά δύο ωρών, στις αρχές του πρηγούμενου μήνα.

Η συγκλονιστική ιστορία ξεκινά με τον 38χρονο Θοδωρή από τη Θέρμη Θεσσαλονίκης, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα και βρέθηκε για αρκετές μέρες σε κέντρο αποκατάστασης.

«Χτύπησε από δεξιά τα πλευρά του, το δεξί το πόδι του. Τον κρατήσανε στο ‘Γεννηματάς’ 10 μέρες, έκανε εγχείρηση, βάλανε σίδερα και 8 του μηνός τον πήγανε στo κέντρο αποκατάστασης», λέει ο θείος της οικογενείας.

Ώσπου το πρωί της 9ης Ιουνίου χτύπησε το τηλέφωνο του μικρότερου αδερφού του, που ο γιατρός από το κέντρο αποκατάστασης κάλεσε τον 32χρονο και του ζήτησε να βρεθούν από κοντά γιατί η υγεία του αδελφού του έδειχνε σημάδια επιδείνωσης. «Πήραν τον αδελφό του, του λένε ‘δεν είναι καλά, έλα από εδώ’. Πήγε από εκεί, του λένε πέθανε» συνέχισε ο θείος της οικογενείας.

Ο 32χρονος αδελφός του, στο άκουσμα του θανάτου του 38χρονου Θοδωρή δεν άντεξε και κατέρρευσε και τελικά πέθανε έξι ώρες μετά τον χαμό του αδερφού του.

Ως αιτία θανάτου του 38χρονου αναγράφεται η πνευμονική εμβολή, στις 09/06/20230 και ώρα 14.15 το μεσημέρι. Έξι ώρες αργότερα, στις 20:12 το βράδυ έξυγε από τη ζωή και ο 32χρονος από έμφραγμα του μυοκαρδίου – όπως αναγράφεται συγκεκριμένα στη ληξιαρχική πράξη θανάτου: πρόσφατο έμφραγμα του μυοκαρδίου – θρόμβωση της δεξιάς στεφανιαίας αρτηρίας.

«Με τους φίλους του ήτανε, λέει δεν είμαι καλά, ζαλίζομαι και έτσι όπως ήταν έπεσε… Μας είπανε ότι δεν άντεξε η καρδούλα του μικρού» συμπλήρωσε ο θείος τους ολοκληρώνοντας την τραγική ιστορία των δύο αδερφών που «έφυγαν» μαζί αφήνοντας πίσω τον πατέρα τους.

protothema