Θρίαμβος Παρθενίου-Κόουτς σε ευχαριστούμε

Μετά από 3 χρόνια πετυχημένης συνεργασίας, οι δρόμοι του Θριάμβου και του Σάκη Κουτρογιάννη αναμένεται να χωρίσουν.

Ήταν ο άνθρωπος που ανέλαβε να δημιουργήσει από την αρχή τον Θρίαμβο το καλοκαίρι του 2015 έχοντας ως μοναδικό στόχο την άνοδο κάτι που πέτυχε με σχετική ευκολία. Τη δεύτερη σεζόν αποφασίστηκε ότι η ομάδα θα διανύσει μια μεταβατική περίοδο με τη μίξη των έμπειρων και νέων παικτών, για να προσαρμοστεί η ομάδα στη νέα κατηγορία. Η ποιότητα του συνόλου ήταν όμως αυτή που μαζί με τη δουλειά έφτασαν την ομάδα στον τελικό των Play Offs, κάτι που συνέβη χωρίς ο Θρίαμβος να το επιδιώξει, ενώ προηγούμενες διοικήσεις που τα είχαν δώσει όλα δεν το είχαν καταφέρει.

Το περασμένο καλοκαίρι ήταν το πλέον δύσκολο, καθώς η ομάδα είχε πιάσει ταβάνι για τη Β’ κατηγορία και έπρεπε  να αποφασιστεί για το αν θα πάει για το κάτι παραπάνω. Παρότι το έργο του Κουτρογιάννη είχε γίνει αντιληπτό και από άλλες ομάδες, ο ίδιος αποφάσισε να μείνει στην ομάδα με τη σύμφωνη γνώμη παικτών και διοίκησης. Έτσι και τη φετινή χρονιά η ανοδική πορεία της ομάδας συνεχίστηκε, αφού ουσιαστικά είχε εξασφαλίσει θέση στα μπαράζ ανόδου από τον Ιανουάριο. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι σε 12 ματς του πρώτου γύρου, ο Θρίαμβος είχε 2 ματς ισόπαλα και όλα τα υπόλοιπα νίκες, κάτι που τον απογείωσε βαθμολογικά. Μια πτώση στην απόδοση προς το τέλος της σεζόν στέρησε από την ομάδα μας το βαθμολογικό πλεονέκτημα στο μίνι πρωτάθλημα και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει με αξιώσεις τον προβιβασμό.

Πέρα από το αγωνιστικό σκέλος, η παρουσία του «Κούτρο» βοήθησε στο να δημιουργηθεί μια σωστή νοοτροπία μέσα στην ομάδα. Εκτός από το πολύ καλό και φιλικό κλίμα, τα νέα παιδιά που μπήκαν να παίξουν και τον κόσμο που επανήλθε στο γήπεδο, υπήρχε η αναγνώριση από τους αντιπάλους για το ήθος που παρουσίαζε ο Θρίαμβος. Το κύριο συστατικό αυτής της εποχής, ήταν οτι η ομάδα έπαιζε πάντα χωρίς σκοπιμότητα, είτε αντιμετώπιζε τον πρώτο είτε τον τελευταίο. Ο μοναδικός στόχος ήταν η απόλαυση του αθλήματος και αποδείχτηκε οτι με αυτή την τακτική το αποτέλεσμα ερχόταν από μόνο του. Παρά τις δυσκολίες δεν χάθηκε ποτέ η σοβαρότητα και το οικογενειακό κλίμα, και το μόνο σίγουρο είναι οτι αυτή η 3ετία δεν θα ξεχαστεί. Πρώτα απ’ όλα διότι ο Θρίαμβος αναγεννήθηκε από την ανυπαρξία και δεύτερον γιατί έχουν μπει οι αγωνιστικές βάσεις για να υπάρχει η ομάδα για αρκετά χρόνια ακόμα. Και σε αυτό έχουν όλοι μερίδιο. Ο προπονητής, οι παίκτες, η διοίκηση και ο κόσμος. Και ελπίζουμε να συνεχιστεί!

Ο τέως πλέον προπονητής μας, στα τελευταία του λόγια θέλησε να ευχαριστήσει πάνω από όλα τους παίκτες που τον στήριξαν και τον βοήθησαν να αναδειχθεί όπως και οι ίδιοι, αλλά και όλο το χωριό που τον έκανε να αισθανθεί οικεία(λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ”Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν”) για να σταθεί πάνω από όλα ο Θρίαμβος στα πόδια του.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα, καθώς είναι νέος και έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Δεν θα πούμε αντίο, θα πούμε στο επανιδείν γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *