Τοπικό Συμβούλιο Κουφαλίων:Θα μας “πνίξουν” τα χόρτα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά από τις πολλές βροχοπτώσεις του χειμώνα και τις άνοιξης ήταν λογικό να έχουμε μεγάλη ανάπτυξη των χόρτων σε όλο το Δήμο.

Το τοπικό συμβούλιο Κουφαλίων στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του ζήτησε εγκαίρως να κοπούν τα χόρτα. Δυστυχώς αν και έχει περάσει σχεδόν όλη η άνοιξη δεν βλέπουμε να κόβονται τα χόρτα όχι μόνο στα Κουφάλια αλλά σε όλο το δήμο, και στα 17 χωριά.

Ακούμε και κατανοούμε τα παράπονα των συμπολιτών μας αλλά αυτός που έχει την απολυτή ευθύνη για την κοπή των χόρτων είναι η διοίκηση του Δήμου.

Εμείς ζητάμε από τη διοίκηση του Δήμου γιατί δεν μπορουμε να ενεργήσουμε αυτόνομα. Αν ήταν θέμα της αδυναμίας του τοπικού συμβουλίου Κουφαλίων δεν θα είχαμε αυτή την εικόνα με τα χόρτα σε όλο το δήμο αλλά μόνο στα Κουφάλια.

Δεν μπορεί όμως το τοπικό Κουφαλίων όπως και τα τοπικά των άλλων 17 χωριών να γινόμαστε το άλλοθι του Δημάρχου και της διοίκησης του, για την δική τους απραξία και ανικανότητα να κόψουν εγκαίρως τα χόρτα σε όλο το δήμο.

Αν μετά από τρία χρόνια στην εξουσία ο δήμαρχος και η διοίκηση του δεν έχουν καταλάβει κάτι τόσο απλό, ότι αν δεν κοπούν τα χόρτα όταν πρέπει, τον Μάιο γίνονται 3 μέτρα, τότε πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει για το καλό όλου του Δήμου να αποχωρήσουν.

Παρακαλούμε έστω και τώρα τη διοίκηση του δήμου να βγει άμεσα και να καθαρίσει όλο το Δήμο από τα χόρτα που κοντεύουν να μας “πνίξουν” για να μην μας «φάνε και τα φίδια». Ας είναι κομμένα τα χόρτα παντού και δεν μας πειράζει, ας φταίμε εμείς,τα τοπικά συμβούλια, για όλα……

Τοπικό Συμβουλιο Κουφαλίων