Του Π.Μαρκίδη:Σου είπαν ψέματα πολλά…..

Σου είπαν ψέματα πολλά…..

Του  Μαρκίδη Παναγιώτη, υποψηφίου δημάρχου στο δήμο Χαλκηδόνος-Λαϊκή Συσπείρωση

«Οραματιζόμαστε μια περιφέρεια καινοτόμα, πρωτοπόρα, ανοιχτή σε νέες ιδέες και στους ανθρώπους που θέλουν να τις υλοποιήσουν .Μια περιφέρεια εγγυητή της διαφάνειας σε όλα τα επίπεδα διοίκησης. Θέλουμε μια περιφέρεια ανοιχτή σε κάθε συμπολίτη μας, που γνωρίζει τι αξίζει στους πολίτες της και παλεύει να το κάνει πραγματικότητα. Διεκδικούμε μια περιφέρεια  (Δήμο) που πιστεύει στις απεριόριστες δυνατότητες των πολιτών της, μια περιφέρεια (Δήμο) φιλόξενη για τους κατοίκους της και ελκυστική για τους επισκέπτες της”.

Με τέτοιες μπανανόφλουδες για τους δημότες στρώνουν το δρόμο για τις δημοτικές  και περιφερειακές εκλογές όλες σχεδόν οι αυτοδιοικητικές παρατάξεις και στήνουν καρτέρι για τους αφελείς δημότες που θα τις πατήσουν.

Χρόνια πολλά το ίδιο τροπάριο, τα ίδια κούφια λόγια που καλείται ο δημότης να τα πάρει τοις μετρητοίς χωρίς καμμιά εγγύηση ότι θα πραγματοποιηθούν. Να πιστέψει έτσι απλά ότι  ο υποψήφιος είναι τόσο ικανός, οραματιστής, νεωτεριστής, προοδευτικός, ακομμάτιστος έτσι που ο ίδιος δεν χρειάζεται να σηκωθεί από τον καναπέ του, να διεκδικήσει, να αγωνιστεί με τους υπόλοιπους για να γίνουν κάποια από αυτά πραγματικότητα.

Η Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ που τη στηρίζει, ποτέ δεν είπαν ψέματα στο λαό όπως τόσα χρόνια όλοι οι άλλοι λένε. Δεν θα πουν ούτε και τώρα. Χωρίς τη συμμετοχή του στους αγώνες και την καθημερινή στήριξή του στη Λ. Σ.  η διολίσθηση στον καπιταλιστικό μεσαίωνα είναι αναπόφευκτη μαζί και η βαρβαρότητα που αυτός γεννά στην καθημερινή ζωή του.

Έτσι κι αλλιώς από εντιμότητα δεν νομίζω να υπολειπόμαστε από καμμιά παράταξη, ούτε να θέλουμε λιγότερο από άλλους τους δημότες μας ευτυχισμένους, με δουλειά για όλους, σ΄ ένα δήμο καθαρό, σ΄ ένα όμορφο περιβάλλον, με υπηρεσίες που να του λύνουν τα προβλήματα.

Αν λοιπόν αισθάνεστε πλέον την ανάγκη να αλλάξει κάτι στο δήμο μας, στην περιφέρεια, ψηφίστε Λ. Σ., και μαζί και μετά τις εκλογές ελάτε να κάνουμε τα πιο όμορφα όνειρά μας πραγματικότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *