Β.Μπίκος: “Από πλευράς μου καμία έλλειψη σεβασμού προς τους συναδέλφους μου”

Από τον δημοτικό σύμβουλο κ.Βασίλη Μπίκο λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή

Για μια ακόμη φορά η παράταξη ¨ Πρώτα ο Πολίτης ¨ του Κου Μηντσιούδη Μαυρουδή , απέδειξε πόσο επικίνδυνη και ανεπαρκής είναι για τον ρόλο της αντιπολίτευσης , που την ανέθεσαν οι πολίτες του Δήμου μας.

Συγκεκριμένα σε Δελτίο τύπου , αναφέρεται στην αναβληθείσα συνεδρίαση της ΔΕΥΑΧ στις 05-01-2023 και μας βάζει όλους σε ένα σακί. Άραγε γιατί ; ;;;

Δεν μπήκατε καν στον κόπο να ρωτήσετε τους εκπροσώπους της παράταξής σας…. ;

Μήπως σας απέκρυψαν την αλήθεια… ;;;; Άραγε γιατί… ; ;;;

Σε ότι με αφορά , λοιπόν , είχα εγκαίρως ενημερώσει και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΧ και την Κα Τριφυνοπούλου για την απουσία μου και ζήτησα να ενημερωθεί ο αναπληρωτής μου. Όλα αυτά αναφέρθηκαν στην έναρξη της συνεδρίασης από τον Πρόεδρο και από την Κα Τρυφινοπούλου στους παριστάμενους συμβούλους.

Δεν τα άκουσαν ή δεν σας ενημέρωσαν ή σκοπίμως τα αποκρύπτετε ;;;;

Συνεπώς από πλευράς μου καμία έλλειψη σεβασμού προς τους συναδέλφους μου .

Μιλάτε εσείς για επικινδυνότητα που επί 3,5 έτη δεν συμμετέχετε στις συνεδριάσεις της οικονομικής επιτροπής και δεν τιμάτε τον ρόλο σας ως μείζονα αντιπολίτευση , ρόλο που σας ανέθεσαν οι πολίτες του Δήμου.

Εσείς που επί 5 έτη ως Διοίκηση και Αντιδήμαρχος Οικονομικών , δεν συμμετείχατε στο Διαδημοτικό Όργανο του ΚΕΚ ΝΕΦΕΛΗ ποτέ, παρά το ότι είχατε εκλεγεί από το Δημοτικό Συμβούλιο για τον έλεγχο των πεπραγμένων του ΚΕΚ .

Παρόλα αυτά ζητούσατε τώρα να γίνει ο έλεγχος, που έγινε όταν έπρεπε από ορκωτούς για τα έτη 2017,2018,2019. Ένας έλεγχος που έγινε από ορκωτούς και έκλεισε .

Εσείς Κε Μηντσιούδη τότε πού ήσασταν ;;;;

Αν δεν θέλατε να συμμετέχετε για να μην έχετε ευθύνη, γιατί δεν παραιτηθήκατε;;;;
Συνεπώς περισσότερος σεβασμός από την μεριά σας προς τους Δημότες μας δεν θα έβλαπτε.

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

ΥΓ1 . Συμμετοχή στο Διαδημοτικό Όργανο του << αμαρτωλού >> ΚΕΚ ΝΕΦΕΛΗ δεν είχατε, ευθύνη να αναλαβετε και να επωμισθείτε δεν θέλατε. Πάρα ταύτα την δεύτερη Κυριακή των εκλογών του 2019 μια χαρά συνεργαστήκετε με τον Κο Σαραφίδη . Αναρωτιέμαι αν το έκανες για το καλό του τόπου ή για την προσωπική σου αναρρίχηση στον Δημαρχιακό θώκο.

ΥΓ2. Υπ΄ όψιν Κε Μηντσιούδη , Αντιπρόεδρος του ΚΕΚ ΝΕΦΕΛΗ τα χρόνια εκείνα ήταν ο Κος Τσουκνιδάς, ο Δήμαρχος ο δικός σου. Δεν τον εμπιστευόσουν ;;;; Δεν τον πίστευες όταν μας έλεγε ότι εξυγιάνετε το ΚΕΚ ΝΕΦΕΛΗ ;;;;

Ποιους κοροϊδεύετε τελικά Κε Μηντσιούδη ;;;;

Όπως όλα δείχνουν μόνο τους Δημότες μας .

ΜΠΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ