Βασίλης Μπίκος: Ούτε εγώ ούτε η παράταξη μας εγκρίνει τις ενέργειες του κ.Ευσταθιάδη

Από τoν δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Δύναμη Αναγέννησης – Νέα Αρχή κ.Βασίλειο Μπίκο λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή

Συνδημότισσες, Συνδημότες, Φίλες και Φίλοι

Εύχομαι από καρδιάς Χρόνια Πολλά σε όλους τους συναδέλφους και φυσικά σε όλους τους δημότες και τις δημότισσες του δήμου μας, να έχουμε μία Καλή Χρονιά γεμάτη υγεία και προκοπή για όλους.

Ενημερωθήκαμε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ότι ο Αντιδήμαρχος καθαριότητος κατέθεσε στις 23/12/2019 καταγγελία στην εισαγγελία διαφθοράς κατά του ΚΕΚ Νεφέλη και της ΚΟΙΝΣΕΠ Στόχος εμπλέκοντας πρώην Δημάρχους, Αντιδημάρχους, Διευθύνοντες Συμβούλους, εργαζομένους κλπ. Αισθάνομαι την ανάγκη να τοποθετηθώ για το συγκεκριμένο θέμα και να ξεκαθαρίσω. Δεν το γνώριζα και δεν ενέκρινα ούτε εγώ, ούτε η παράταξη μου τέτοιου είδους ενέργεια και φυσικά δεν συμφωνώ και διαχωρίζω πλήρως τη θέση μου.

Πως είναι δυνατόν πριν ορίσουμε ως νέα Διοίκηση του Δήμου εκπροσώπους στο ΚΕΚ Νεφέλη, πριν ελέγξουμε οτιδήποτε να προβαίνει σε καταγγελία ο συγκεκριμένος Αντιδήμαρχος χρησιμοποιώντας και τον θεσμικό του ρόλο. Προσβάλει και τον Δήμαρχο που τον διόρισε στη συγκεκριμένη θέση και φυσικά όλη την παράταξη μας αγνοώντας την επιδεικτικά.

Περιμένοντας την αντίδραση και τις αποφάσεις του Δημάρχου.

Με τιμή

Μπίκος Βασίλειος

Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης Δύναμη Αναγέννησης – Νέα Αρχή του Δήμου Χαλκηδόνος

9 comments

 1. Βασιλική

  Μήπως για να είσαστε σωστοί στο e-koufalia θα πρέπει να ρωτήσετε και τον κύριο Ευσταθιάδη για αυτά που λέει σχετικά με αυτό το θέμα ? Σας έστειλε ή όχι κάποια απάντηση για να την δημοσιεύσετε ?

 2. Αν τελικά οι καταγγελίες αποδειχτούν ότι είναι αληθινές, εσείς κύριε Μπίκο που θα πάτε να κρυφτείτε μιας και παίρνετε την θέση εναντίον της καταγγελία ?

  • Μαργαρίτα

   Εδω δεν τιθεται προφανως το θεμα εαν ειναι βασιμες οι καταγγελιες ή οχι αλλά εαν ο αντιδημαρχος ενημερωνει ποτε κανεναν ή ρωταει την γνωμη της παραταξης πριν προβει σε οποια δηλωση ή/και πράξη. Οριστηκε αντιδημαρχος ( όχι Δήμαρχος) για 4 μόνο χρόνια…Ας μην το μπερδευει με την αιωνιοτητα, ότι ανεβαίνει κατεβαίνει….και όσο πιο ψηλά νομίζεις ότι έφτασες τόσο πιο απότομη η πτώαη.

 3. Πριν τις εκλογές όταν έβγαζε ο Ευσταθιάδης τα φυλλάδια εναντίον των Κουφαλίων και έβαζε από κάτω οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι χωρίς εσείς να γνωρίζετε κάτι δεν σε είδα κύριε Μπίκο να βγάζεις κάποια ανακοίνωση.Τώρα σε πιάσανε οι ευαισθησίες ?

 4. Στέργιος

  Αν υπάρχουν στοιχεία πολύ καλά έκανε και τα πήγε στον εισαγγελέα διαφθοράς, ΚΑΜΙΑ κάλυψη σε κανέναν.

 5. Υπεύθυνος Πολίτης

  Το κακό παράγινε με τον συγκεκριμένο κύριο (τον αντιδήμαρχο καθαριότητας ντε). Ένας “πολιτικός” γυρολόγος που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η εκλογή του λόγω της επικείμενης μετάθεσης του στην Εύβοια.
  Δικαστήρια-Εισαγγελείς-καταγγελίες….. τί είναι αυτό??? Τοπική Αυτοδιοίκηση ή το LAPD???
  Κύριε Μπίκο, είναι σίγουρο ότι ο συγκεκριμένος κύριος είχε την πλήρη στήριξη του Δημάρχου!! Άλλωστε είναι το πολιτικό του αποκούμπι. Κάντε όμως κάτι!!! Όλοι οι δημότες θέλουν να πάμε τον Δήμο μας μπροστά!!!

  • Στέργιος

   Όλοι οι δημότες θέλουν να μάθουν την αλήθεια, ίσως επειδή παίρνει πολλούς οι μπάλα με το συγκεκριμένο θέμα υπάρχουν αυτές οι αντιδράσεις

 6. Μαραντέλος Γιώργος

  Πως γίνεται ένα τόσο έμπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος, να δηλώνει πως δεν γνώριζε τίποτε, για την ενέργεια του αντιδημάρχου, από τη στιγμή που έγινε αναφορά, από τον εν λόγω αντιδήμαρχο, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, πριν λίγο καιρό. Όλοι τους εκεί είναι απρόσεκτοι ή συμβαίνει κάτι που δεν γνωρίζουμε; Και μία απορία. Πριν προχωρήσει στην δημόσια τοποθέτησή του, όπου έμμεσα φαίνεται να εκφράζει και την υπόλοιπη δημοτική ομάδα, ενημέρωσε τον Δήμαρχο; Και τι θα κάνει ο Δήμαρχος; Εύχομαι να μην υπάρχει κάτι μεμπτό στους φορείς που αναφέρει, αλλά αν προκύψει πρόβλημα, τότε πως θα δικαιολογήσει την τοποθέτησή του ο έμπειρος δημοτικός σύμβουλος; Κάτι δεν πάει εδώ καλά γιατί όλοι έχουν εκλεγεί και ορκιστεί για υπηρετήσουν την διαφάνεια, τη νομιμότητα και τα συμφέροντα του Δήμου και των δημοτών. Ο Θεός να τους φωτίσει.

 7. tamystikatoubaltou.blospot,

  Απομονώστε τις ακραίες και προφανώς λαϊκίστικες τοπικιστικές φωνές από όπου και εάν προέρχονται, επιδιώξτε την διακριτή ισόρροπη ενότητα, και μη διχόνοια, όλων των δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου Χαλκηδόνας, μέσω της ήπιας και συνάμα συνετής σώφρων μετριοπάθειας, δια της λογικής πορείας. Επιπροσθέτως απομακρύνετε τις επιλεκτικές προκλήσεις, εν ολίγοις, πορευτείτε σε ότι σας ενώνει και όχι σε ότι σας χωρίζει, διχάζοντας εν πολλοίς περαιτέρω συνειδήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες εις το ημέτερο τοπικό blog tamystikatoubaltou.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *