Βασίλης Μπίκος:Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική κ.Μηντζαρίδη

Σε επικοινωνία που είχε με το e-koufalia.gr o δημοτικός σύμβουλος από το Ξηροχώρι κ.Βασίλης Μπίκος έκανε την παρακάτω δήλωση:

” Διάβασα το άρθρο του κ.Μηντζαρίδη και έχω να δηλώσω ότι η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που παρουσιάζει ο συνάδελφος δημοτικός σύμβουλος.

Εγώ σαν δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης παρατηρώ ένα αγώνα και μια τιτάνια προσπάθεια που καταβάλετε από τον δήμαρχο κ.Τσουκνιδά, τον αντιδήμαρχο κ.Μηντσιούδη και άλλους συμβούλους να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς.

Μηχανήματα του Δήμου και της περιφέρειας είναι συνεχώς στους δρόμους και κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό.Μιλάω για πράγματα που έχω δει και έχω ζήσει εγώ ο ίδιος. Έχουν γίνει απεγκλωβισμοί πολιτών ανάμεσα τους και μικρών παιδιών, ενώ άνοιξαν δρόμους ακόμα και σε απομακρυσμένους στάβλους.

Δεν συμφωνώ να βγαίνουμε μέσα από την ζεστασιά του σπιτιού μας να κρίνουμε και να κατακρίνουμε στο βωμό των εκλογών.Αυτή τη στιγμή γίνεται “μάχη” με τα στοιχεία της φύσης και δεν μπορούμε να κατακρίνουμε για αδράνεια την δημοτική αρχή.

Την ώρα της μάχης συστρατευόμαστε και πολεμάμε όλοι μαζί και μετά την μάχη κάνουμε αποτίμηση , κρίνουμε τα όποια λάθη και παραλείψεις διαπιστώσαμε και προσπαθούμε να κάνουμε το αύριο καλύτερο”

 

3 comments

  1. Ανώνυμος

    Κύριε Μπίκο μιλάτε για το χωριό σας και την εξυπηρετηση που σας εκαναν Δημαρχος και αντιδήμαρχος , ομως ο Δήμος αποτελειτε απο 17 χωρια και όχι μονο απο το Ξηροχωρι, και μιας και ειστε Δημοτικος σύμβουλος του Δήμου Χαλκηδόνος καλό θα ήταν να περασετε και απο τα άλλα χωρια του Δήμου για να δείτε τα χάλια τους, εκτος αν εσας σας ενδιαφερει μονο το Ξηροχωρι.

  2. Μήνας κορσαββιδης

    Συγχαρητήρια στο δήμο μας , ευχαριστώ όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους και στους αιρετούς συμπολιτευσης και αντιπολίτευσης για την διάνοιξη των δρόμων στο δήμο μας , είναι η ώρα της προσφοράς και όχι να κάνουμε κριτική από το σπίτι μέσα .

  3. Ανώνυμος

    Σήμερα πήγα Κοζάνη για δουλειά και γύρισα το μεσημέρι. Το χειρότερο τμήμα της διαδρομής ήταν Χαλκηδόνα- Κουφάλια… Το επαρχιακό οδικό δίκτυο της Κοζάνης ήταν καθαρό, αν και τα χιόνια ήταν πολύ περισσότερα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *