Βαθύλακκος:Εγκαίνια στις εγκαταστάσεις αποπρασινισμού- ωριμαντήρια μπανανών της Giannitsos- εμπόριο φρούτων

13664362_663683843785351_1757274026_nΚόκκινη κορδέλα κόπηκε στις 15 Ιουλίου 2016 στις πρώτες εγκαταστάσεις αποπρασινισμού-ωριμαντήρια μπανανών του Δήμου Χαλκηδόνος, στον Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης. Ο λόγος γίνεται για την οικογενειακή επιχείρηση ( 3 γενεών) Giannitsos– εμπόριο φρούτων (Τηλ:2310765271 ) που εδρεύει στην Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης από το 1973. Στο τιμόνι της επιχείρησης βρίσκεται ο κ. Τσιχλακίδης Παντελής με εμπειρία 30 χρόνων στον χώρο του εμπορίου φρούτων ,εισάγοντας προϊόντα από κάθε άκρη του κόσμου συμπεριλαμβανομένου της Αργεντινής, χώρες της Ευρώπης κ.α.

Η εμπορία, ωρίμανση και πώληση μπανανών, αποτελεί έναν νέο κωδικό για την εταιρία, μόνο 4 χρόνων, αλλά παρ’όλα αυτά, εγγυώνται την ποιότητα ,την συνέπεια και την αξιοπιστία των προϊόντων της, καταφέρνει να συμπεριληφθεί ανάμεσα στους μεγαλύτερους σε δυναμικότητα ωριμαντές στην Έλλαδα.

Προκειμένου να ανταποκριθεί στις ποσοτικές απαιτήσεις του πελατολογίου της, δημιουργήθηκαν νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με δυνατότητα ωρίμανσης 7 containers εβδομαδιαίως με 7 υπερσύγχρονους θαλάμους ελληνικής κατασκευής, εμβαδού 650 m2. Αν το ρητό «δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι», αναφερόταν και στους συνεργάτες, γρήγορα θα καταλαβαίναμε πως πρόκειται για μία αξιόλογη εταιρία εφ’όσον ο κύριος προμηθευτής της είναι ο ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς η Chiquita, η εταιρία ΝΤΟΛ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ ,όπου έχει στη κατοχή της φυτείες στη Λατινική Αμερική εισάγει και εμπορεύεται μπανάνες και όχι μόνο, καθώς και ο Νο1 προμηθευτής μπανάνας στην Ευρώπη η Fyffes.

Με την σειρά μας, να ευχηθούμε χρυσές δουλειές στον Κ.Τσιχλακίδη και την οικογένεια του όπου αποτελεί λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις επιχειρήσεις, και να ελπίσουμε να υπάρξουν και άλλες πολλές παρόμοιες στιγμές για την Giannitsos– εμπόριο φρούτων.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *