Βαθύλακκος:Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016.

Στην Πλατεία Βαθυλάκκου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τη Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου μας!!
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος κ. Ιωάννης Τσουκνιδάς με τη σύζυγό του, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κων/νος Χούλιας, ο Πρόεδρος Βαθυλάκκου κ. Ιωάννης Λιβιδίκος, οι πρώην Πρόεδροι Βαθυλάκκου κ.κ. Βενέδικτος Νικόπουλος & Πέτρος Καλαϊτζής και πλήθος κατοίκων και μικρών παιδιών της κοινότητας Βαθυλάκκου!! Στα παιδιά μοιράστηκαν δωράκια από τον Αι Βασίλη και οι ενήλικες κεράστηκαν γλυκά και κρασί από το μπουφέ της εκδήλωσης. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν τα φαντασμαγορικά Πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό, ενώ ακούγονταν και τα κάλαντα από τα παιδιά που βρέθηκαν κοντά μας.
Και η φετινή φωταγώγηση πραγματοποιήθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαθυλάκκου σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού & Νηπιαγωγείου Βαθυλάκκου καθώς και την Κοινότητα Βαθυλάκκου.
Τις ευχαριστίες μας στους χορηγούς μας κ. Ρουμελιώτη Νίκο (Κάβα Ρουμελιώτης) για τη διάθεση χυμών και κρασιού, την κ. Άρτεμις Μαυρουδή για τα πυροτεχνήματα και τον κ. Τσαλίκογλου Άκη για τις γκοφρέτες που μοιράστηκαν στα παιδιά.

Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά – Καλά Χριστούγεννα με χαμόγελο και αισιοδοξία για το νέο έτος!!

Πολιτιστικός Σύλλογος Βαθυλάκκου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *