Βίκυ Εξαδακτύλου: ” Ήταν τιμή μου”

Ένα απαιτητικό αλλά συνάμα υπέροχο ταξίδι σκληρής δουλειάς, δημιουργίας και προόδου έφτασε στο τέλος του, γεγονός για το οποίο είμαι περήφανη και παράλληλα συγκινημένη.

Ήταν τιμή να μου εμπιστευτεί το 2015, ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Τσουκνιδάς, τη θέση του Γενικού Γραμματέα. Είναι ένας άξιος Δήμαρχος, έμπειρος τεχνοκράτης αλλά πρωτίστως ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Ευχαριστώ παράλληλα τον πρώην Δήμαρχο κ. Δαϊκούδη με τον οποίο συνεργάστηκα το 2011-2012 από τη θέση του ειδικού συμβούλου. Ήταν τιμή μου να προσφέρω γνώσεις, μεράκι, όνειρα και μόχθο στον Δήμο Χαλκηδόνος.

Είναι γνωστά τα προβλήματα στη Δημόσια Διοίκηση. Σχεδόν όλα, όμως, μπορούν και πρέπει να λύνονται διευκολύνοντας κάθε διαδικασία και ενέργεια. Αυτός είναι ο πολιτισμός κατά τη γνώμη μου. Τα τελευταία αυτά χρόνια δόθηκαν αποδεδειγμένα λύσεις και παρήχθησαν απτά αποτελέσματα τα οποία παραμένουν στο αρχείο του Δήμου. Η αέναη βελτίωσή του όμως στηρίζεται στο ανθρώπινο δυναμικό και συγχαίρω τα στελέχη που δίνουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Τους ευχαριστώ δε, για την εποικοδομητική συνεργασία. Ευχαριστώ, επίσης, τους ειδικούς συμβούλους του Δημάρχου κκ Γιαννάκη, Καραγιάννη και Χλοπτσίδη, όλους τους Αντιδημάρχους, Προέδρους, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους καθώς και την αντιπολίτευση του ΔΣ με τους οποίους συνεργάστηκα άψογα. Τέλος, εύχομαι στη νέα διοίκηση του Δήμου Χαλκηδόνος καλή δύναμη και καλή θητεία.

Το όμορφο ταξίδι με στόχο την πρόοδο και την εξέλιξη συνεχίζεται, ακολουθώντας πιστά τις αρχές και τα ιδανικά μου με ήθος και υπευθυνότητα.

Επόμενη στάση η πανέμορφη και ιστορική Νάουσα!

Εις το επανιδείν..

Βίκυ Εξαδακτύλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *