Ξεκινά το πρόγραμμα των ασφαλτοστρώσεων στο Δήμο Χαλκηδόνος- Υπεγράφη η σχετική σύμβαση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

Ξεκινά το πρόγραμμα των ασφαλτοστρώσεων στο Δήμο Χαλκηδόνος- Υπεγράφη η σχετική σύμβαση

Τη σύμβαση για την ασφαλτόστρωση και τη συντήρηση δημοτικών οδών του Δήμου Χαλκηδόνος, προϋπολογισμού μελέτης 3.300.000 ευρώ (και προϋπολογισμού σύμβασης μετά την έκπτωση 1.487.034 ευρώ), υπέγραψε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος και η ανάδοχος εταιρεία «ΔΡΟΜΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», παρουσία και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Ζήση Βαϊνά.

Πρόκειται για ένα έργο ζωτικής σημασίας, που αφορά σε εργασίες βελτίωσης του οδικού δικτύου του Δήμου Χαλκηδόνος εντός των κατοικημένων περιοχών, με την πλήρη κατασκευή νέων ασφαλτοστρωμένων οδών, καθώς και τη συντήρηση ήδη ασφαλτοστρωμένων οδών οι οποίες όμως λόγω φθορών χρήζουν συντήρησης.

«Είναι ένα σημαντικό έργο, δεδομένων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε όλοι στο δημοτικό δίκτυο, εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης. Η καθημερινότητα είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για εμάς, γι’ αυτό και την προσεγγίζουμε δρομολογώντας έργα διευκόλυνσης των συνδημοτών μας. Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί το μεγαλύτερο πρόγραμμα ενδοδημοτικής οδοποιίας, που σχεδιάστηκε και υλοποιείται ποτέ, στο Δήμο Χαλκηδόνος», τόνισε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος.

«Με πολλή δουλειά και αρκετές δυσκολίες, αλλάζουμε την εικόνα του Δήμου μας. Θα ήθελα μάλιστα να συγχαρώ τους υπαλλήλους των Υπηρεσιών μας για το καλό αποτέλεσμα. Όλοι μαζί στοχεύουμε σε έργα και υποδομές σε όλη την επικράτεια του Δήμου μας, που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων μας», συμπλήρωσε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος.

«Υπογράψαμε σήμερα ένα σημαντικό έργο που ξεκινά το αμέσως προσεχές διάστημα και θα συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας. Με το συγκεκριμένο έργο αποκαθιστούμε προβλήματα ετών. Ταυτόχρονα, υπογραμμίζουμε την στόχευσή μας για βελτίωση των υποδομών σε όλους τους οικισμούς μας», τόνισε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Ζήσης Βαϊνάς.