3ος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ελευθέρας πάλης ο Γιώργος Τσακνάκης !

[divide icon=”circle” color=”#”]

ΔΙΠΛΗ ΗΤΑΝ Η ΧΑΡΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΑΚΝΑΚΗ

3ος στους παίδες της ελευθέρας πάλης ο Τσακνάκης Γιώργος.

[divide icon=”circle” color=”#”]

13115618_1166141180083481_1057177274_nΊσως έχετε βαρεθεί όπου βλέπετε μετάλλιο σε ελευθέρα πάλη να βλέπεται δίπλα και το επίθετο Τσακνάκης, αλλά μάλλον κάτι υπάρχει στο…DNA της οικογένειας .

Στα χνάρια λοιπόν της αδελφής του Τσακνάκης Βιργινίας πρωταθλήτριας στις νεανίδες 2016, βαδίζει ο αδελφός της και συνδημότης μας Τσακνάκης Γιώργος, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Πανελλήνιους αγώνες παίδων ελευθέρας πάλης στην κατηγορία 85 κιλών που διεξήχθησαν στη Μεσσήνη της Μεσσηνίας.

Για αυτή του την επιτυχία ο νεαρός αθλητής δήλωσε:

[divide icon=”circle” color=”#”]

“Ξεκίνησα την πάλη τον Αύγουστο του 2015 στον παλαιστικό σύλλογο του δήμου Αλεξάνδρειας με έδρα την Ξεχασμένη Ημαθίας. Κάνοντας καθημερινά προπονήσεις και διανύοντας 80χλμ από τον τόπο της διανομής μου. Λαμβάνοντας υπόψη τις μαθητικές υποχρεώσεις, γιατί είμαι μαθητής της β λυκείου και έχοντας ένα κουραστικό πρόγραμμα προπονήσεων δεν παραιτήθηκα και ούτε απογοητεύτηκα αλλά ίσα ίσα κάθε φορά μάθαινα καινούργια πράγματα και αυτό με έκανε να παίρνω δύναμη ώστε να μπορώ να συνεχίσω με περισσότερη αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον. Στα προκριματικά πήρα τη 2η θέση σε σύνολο 11 παλαιστών χάνοντας τον τελικό από τον πρωταθλητή Ελλάδος Μαραγγόπουλο Ιωάννη. 13187806_1166141253416807_84085465_nΈτσι πηγαίνοντας στη Μεσσήνη στις 7 Μαΐου κατέκτησα την 3η θέση που ήταν και ο στόχος μου για την φετινή αγωνιστική περίοδο, καθώς και ότι ο σύλλογος μας κατέκτησε την 3η θέση Πανελλαδικά.”

Που οφείλεται αυτή η επιτυχία και ποιοι σε βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί;

“Στην συστηματική προπόνηση, στη θέληση για επιτυχία και στην άψογη συνεργασία. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον έμπειρο προπονητή μου Κουτσουπάκη Παναγιώτη πρώην προπονητή της εθνικής, του Ηρακλή Θεσσαλονίκης αλλά και αθλητή με σημαντικές διακρίσεις παγκοσμίως. Ήταν σημαντική η βοήθεια μου πρόσφερε κατά τη διάρκεια των προπονήσεων όχι μόνο αγωνιστικά, μαθαίνοντας όσο καλύτερα γίνεται το άθλημα της πάλης, αλλά στάθηκε απέναντί μου ως ένας καλός παιδαγωγός και ως ένας δεύτερος γονέας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους συναθλητές μου για την υποστήριξη και την ενθάρρυνση που μου παρείχαν στις προπονήσεις αλλά και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Σημαντική ήταν η στήριξη από τα μέλη του Δ.Σ του παλαιστικού συλλόγου Ξεχασμένης και φυσικά σ’αυτή την επιτυχία δεν έλειψε η αμέριστη συμπαράσταση όλων των μελών της οικογένειάς μου.”

Ποιος είναι ο επόμενος στόχος για το μέλλον σου;

“Επιθυμία μου είναι να προσπαθήσω στο μέλλον να χαρίσω στο σύλλογο αλλά και στη χώρα μας περισσότερες διακρίσεις και επιτυχίες.”

[divide icon=”circle” color=”#”]

e-koufalia.gr

 

2 comments

  1. Συγχαρητήρια στην οικογένεια Τσακνακη να τα χαίρεστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *