Κουφάλια-Αναγνώστες:Τα χάλια των δρόμων μετά τις εργασίες

Από αναγνώστες μας (τα στοιχεία των οποίων είναι στη διάθεση του e-koufalia.gr),  λάβαμε και δημοσιεύουμε τις παρακάτω δυο επιστολές

Καλησπέρα

Σας  αποστέλλω μερικές φωτο από τους δρόμους στην επέκταση μετά το τέλος των εργασιών που έγιναν.
Να επισημάνω πως πριν τις εργασίες όμβριων οι δρόμοι δεν παρουσίαζαν αυτή την εικόνα ασχέτως το πόσο είχε βρέξει.

Σας αποστέλλω εικόνες από το ασφαλτοστρωμένο κομμάτι.

Οι εργασίες τέλειωσαν περί τα τέλη Σεπτέμβρη,  όλοι γνώριζαν (τεχνική εταιρεία ΕΚΜΕ, τεχνική υπηρεσία ΔΗΜΟΥ) πως μετά τα έργα οι χωματόδρομοι η ποιότητα του χώματος που έμεινε πάνω ήταν λασπερό και πως θα έπρεπε να στρωθεί χαλίκι.

Γνωρίζοντας πολύ καλά πως ο καιρός αυτή τη βδομάδα όπως και την προηγουμένη θα είναι βροχερός δεν έγινε καμία κίνηση προληπτική.

Μετά τις πρώτες βροχές την περασμένη βδομάδα και αφού ο καιρός ηρέμησε η διορθωτική κίνηση ήταν Κυριακή 3/10 και Δευτέρα 4/10 πρωί ΙΔΙΩΤΙΚΑ μηχανήματα να ξύνουνε τους χωματόδρομους από τις ξέρες λάσπες ώστε να <<αλφαδιαστούν>>.

Μια βδομάδα μετα γνωρίζοντας πως περιμένουμε κακοκαιρία (βροχές) και αφού οι δρόμοι είχαν μετατραπεί σε βούρκο Παρασκευή να απλώνουν χαλίκι.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

  1. ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΛΑΝΕ ΣΑΝ ΟΡΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΙ ΜΕ ΧΑΛΙΚΙ.
  2. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΤΑ ΙΔΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ 3/10 ΚΑΙ 4/10 ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΝΑΜΟΧΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΩΜΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΡΙΞΑΝΕ ΧΑΛΙΚΙ.
  3. 9/10 ΓΙΑΤΙ ΡΙΧΝΑΝΕ ΧΑΛΙΚΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΞΥΣΟΥΝΕ
  4. ΤΟ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ
ΟΛΑ  ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΩ . ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΟΤΕΤΣΙ. ΠΑΝΤΟΥ ΛΑΣΠΕΣ.
Με εκτίμηση.
Για το ίδιο θέμα η δεύτερη επιστολή
Ο ωραίος δρόμος …της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή.Ολη η επέκταση είναι ενα μάτσο χάλια … ήρθαν έσκαψαν και  τα παράτησαν έτσιΔεν μπορούμε να μπούμε στα σπίτια μας από τη λασπούρα…