Α. Στεργιάδης :Να γιατί έκοψε τα δέντρα

Στεργιάδης Απόστολος Δημοτικός Σύμβουλος Ενεργοί Δημότες Χαλκηδόνος

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ!

Ακόμα και μετά από μήνες, από την καθολική κατακραυγή των Δημοτών και των κατοίκων της Γέφυρας, που έχασαν ένα πνεύμονα οξυγόνου, πενήντα υγειών δέντρων, την φυσική σκιά τους και τον φυσικό ανεμοφράκτη που συνέβαλε στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ακόμα η καθολική κατακραυγή από το Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς και από την τότε Δημοτική του ομάδα και τον Δήμαρχο, δεν είναι ικανή, να δώσουν να καταλάβει ο κ.Ευσταθιάδης τα οφέλη των δέντρων στο φυσικό περιβάλλον και υποστηρίζει πως η ΠΑΡΑΝΟΜΗ κοπή δέντρων θα μπορούσε να είναι ωφέλιμη.

Η εκμετάλλευση μιας άτυχους συγκυρίας και ζημιάς που προκλήθηκε από ακραία καιρικά φαινόμενα, για να δικαιολογήσει αδικαιολόγητες ενέργειες, δεν νομίζω ότι ταιριάζει στο πολιτικό ήθος που διατείνεται ότι έχει ο κ. Ευσταθιάδης.

Δεν μας είπε όμως αν ΔΕΝ τον σταματούσε το δασαρχείο και η κατακραυγή όλων των σώφρονων ανθρώπων θα συνέχιζε την κοπή σε ΟΛΑ τα δέντρα του Δήμου;

Υπάρχει κι άλλος λογικός άνθρωπος που πιστεύει πως η καθολική κοπή των δέντρων προστατεύει το περιβάλλον;
Υπήρχε κάποια γεωπονική μελέτη που επέτρεπε την καθολική κοπή πενήντα(50) υγειών δέντρων;

Κύριε Δήμαρχε, στο Δημοτικό Συμβούλιο δεσμευτήκατε ότι θα αποκαταστήσετε την αυθαίρετη κοπή του τέως Αντιδημάρχου σας και θα αναδασώσετε ΑΜΕΣΑ τα κοιμητήρια της Γέφυρας.

Πέρασαν έξι μήνες και ΔΕΝ κάνατε τίποτα!

2 comments

  1. Χρήστος Καραμανίδης

    Μεγάλη καταστροφή. Απίστευτη η ενέργεια του κυρίου Ευσταθιάδη και ακόμη πιο απίστευτο το ότι έχει το θράσος, ακόμα, να υπερασπίζεται το έγκλημά του. Οι δικαιολογίες που ανέφερε και το θράσος του να εγκαλεί από πάνω, όσους διαμαρτυρήθηκαν, πραγματικά προκαλούν εμετό!

  2. Υπεύθυνος Πολίτης

    Κύριε Στεργιαδη,
    Εδώ ολόκληρο το Σαββατοκύριακο η έδρα του Δήμου, τα Κουφαλια ΔΕΝ είχαν ρεύμα για 8 ώρες…. Χωρίς καμία ενημέρωση αποκατάστασης βλάβης!!
    Με τα δέντρα θα ασχοληθεί ο Δήμαρχος??

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *