Γέφυρα-Ευσταθιάδης :Να γιατί κόπηκαν τα δέντρα

Με ανάρτηση του στο Facebook ο πρώην Αντιδήμαρχος Λουκας Ευσταθιάδης, εξηγει για ποιο λόγο κόπηκαν πριν λίγους μήνες τα δέντρα στην Γέφυρα.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΤΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΓΕΦΥΡΑΣ
Δυστυχώς χθες Κυριακή είχαμε ξερίζωμα και πτώση του μεγάλου δέντρου μπροστά στην β’ είσοδο των κοιμητηρίων Γέφυρας. Ευτυχώς που εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν από κάτω κάποιοι δημότες, γιατί σίγουρα θα θρηνούσαμε θύματα.
Η πτώση αυτού του δέντρου έξι μόλις μήνες μετά την κοπή που έκανα ως αντιδήμαρχος στα βορινά κυπαρίσσια – από τα οποία ήδη δύο είχαν πέσει πάνω σε τάφους – δείχνει (δυστυχώς με τον πιο έμπρακτο τρόπο) πόσο σωστά ενήργησα.
Ελπίζω οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Στεργιάδης Απόστολος που με είχε καταγγείλει με βίντεο δημόσια και ο κ. Σαραφίδης Κώστας που με κατήγγειλε στο δασαρχείο ( https://e-koufalia.gr/gefyra-ekopsan-aythaireta-dentra-apo-ta-koimitiria/https://e-koufalia.gr/gefyra-ekopsan-aythaireta-dentra-apo-ta-koimitiria/ ) να κατανοήσουν έστω και αργά γιατί έγινε εκείνη η κοπή. Και την επόμενη φορά να φροντίσουν να ενημερώνονται καλύτερα για τα προβλήματα του τόπου μας.

Ευσταθιάδης Λουκάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *