Αυξημένη κίνηση αλλά με ομαλή ροή αυτή την στιγμή στον δρόμο Προχώματος- Κουφαλίων

[vc_row][vc_column][vc_column_text]DSC_0002DSC_0003

8/2-15.30

Αυξημένη κίνηση αλλά με ομαλή ροή αυτή την στιγμή στον δρόμο Προχώματος- Κουφαλίων.Εφιστούμε όμως την προσοχή των οδηγών, καθώς σ ένα δρόμο χωρίς καλή ορατότητα και με πολλά φορτηγά, δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι που πραγματοποιούν επικίνδυνες προσπεράσεις θέτοντας σε κίνδυνο τους υπόλοιπους οδηγούς.

Στην είσοδο των Κουφαλίων, ευτυχώς έστω και μετά από μέρες και ταλαιπωρία εκατοντάδων οδηγών, τοποθετήθηκε πρόχειρη πινακίδα (χαμηλά κάτω!! ) που δείχνει προς Γιαννιτσά-Έδεσσα . 

Βέβαια υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα με τους ξένους οδηγούς, καθώς όλες οι πινακίδες είναι στα Ελληνικά.Η περιοχή εκτός από του ότι έχει δύο μεγάλες βιομηχανίες που κάνουν εισαγωγές και εξαγωγές, υπάρχουν πολλά ξένα φορτηγά που συνεχίζουν την πορεία τους για άλλες πόλεις και δυστυχώς δεν ξέρουν από που να στρίψουν.

DSC_0001Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες οδηγούς που δεν ξέρουν από που να στρίψουν και κατευθύνονται προς το κέντρο με αποτέλεσμα το μποτιλιάρισμα .

DSCN3414DSCN3417

 

Θυμίζουμε ότι πριν μερικές μέρες είχε δημιουργηθεί κυκλοφοριακό χάος στον κεντρικό δρόμο των Κουφαλίων αλλά και στον δρόμο από Πρόχωμα, καθώς λεωφορείο είχε εγκλωβιστεί από παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην στροφή προκαλώντας την αγανάκτηση οδηγού και επιβατών.

DSC_0091DSC_0088DSC_0086

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *