Αγ.Αθανάσιος-1ο ΓΕΛ:Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του δ/ντη κ.Μπαϊράμη

1ο ΓΕΛ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΪΡΑΜΗΣ

Αγαπητοί μαθητές και αγαπητές μαθήτριες , αγαπητοί συνάδελφοι εκπαιδευτικοί, αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες.

Μετά από 20 χρόνια θητείας στο 1ο ΓΕΛ Αγίου Αθανασίου, από τα οποία τα 8 τελευταία χρόνια ως Διευθυντής, ήρθε η στιγμή να αποχαιρετίσω το σχολείο, τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές του και τους γονείς όλων όσοι περάσαν από το Λύκειο όλα αυτά τα χρόνια.

Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία και τα όμορφα χρόνια που περάσαμε μαζί. Ιδιαίτερα ευχαριστώ όλους τους εκπαιδευτικούς που περάσαν από το σχολείο, τους φίλους συναδέλφους που παραμένουν στην πρώτη γραμμή, το Νίκο Παπαδημητρίου και τη Χριστίνα Αρβανιτίδου, παλαιότερους διευθυντές, δίπλα στους οποίους έμαθα πολλά.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση αποχωρώ νιώθοντας πλήρης ευγνωμοσύνης προς τους υπέροχους συναδέλφους μου. Υπήρξαν πραγματικά άξιοι συνοδοιπόροι σε όλα αυτά τα χρόνια με υπευθυνότητα, συνέπεια και βαθιά αίσθηση του καθήκοντος. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των τάξεων, τα παιδιά μου, γιατί είχα τη χαρά και την τύχη να συνεργαστώ μαζί τους σε πνεύμα αλληλοκατανόησης και σεβασμού.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και προς τη Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Αγίου Αθανασίου κ. Ευγενία Τολέρη για την άψογη και αμέριστη υποστήριξή της, αλλά και προς τους συναδέλφους του Γυμνασίου για την αγάπη και την εκτίμησή τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες και στους αντιδημάρχους του Δήμου Χαλκηδόνος, στη νυν αντιδήμαρχο Μαρία Κωστοπούλου, αλλά και στους τοπικούς φορείς για την υποστήριξη των δράσεων του σχολείου και τη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του.

Επίσης ευχαριστώ το βοηθητικό μας προσωπικό, την καθαρίστρια μας κ. Δέσποινα και την υπεύθυνη του κυλικείου κ. Λίνα για την άψογη συνεργασία μας.

Τέλος θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για τυχόν λάθη μου, αδικίες ή παραλείψεις που στενοχώρησαν κάποιους.

Ένας κύκλος έκλεισε και ένας νέος ανοίγει.

Καλή συνέχεια σε όλους. Να ονειρεύεστε, να βάζετε στόχους και οι δρόμοι της ζωής σας να είναι πάντα ανοικτοί και πετυχημένοι.

Η ζωή συνεχίζεται, και να μην παραλείψω να ευχηθώ καλή θητεία στο νέο Διευθυντή του 1ου ΓΕΛ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΊΟΥ κ. Βασίλη Γκέτσιο.