Αγ.Αθανάσιος:Επιβάτες:”Λιποθύμησε ο οδηγός”-Οδηγός:”Δέχτηκα επίθεση από μέλισσα”

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=sNPRrIrmlNs[/embedyt]

Δύο επιβάτες  του λεωφορείου που ενεπλάκη σε ατύχημα  το μεσημέρι της Τρίτης ενώ εκτελούσε τη γραμμή Ακροπόταμος-Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 12 άτομα, επικοινώνησαν με το e-koufalia.gr και μας ανέφεραν ότι είδαν τον οδηγό πεσμένο πάνω στο τιμόνι.Όπως μας είπε χαρακτηριστικά η μια εξ αυτών :

” Το λεωφορείο ήταν γεμάτο! Ο οδηγός πέρασε το φανάρι της στροφής του Αγίου κανονικά και πήρε σύριζα το προστατευτικό του δρόμου , μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε στην είσοδο της αποθήκης με μικρή ταχύτητα! Ο οδηγός λιποθύμησε πάνω στο τιμόνι! Οι περισσότεροι επιβάτες φύγαμε διότι ήμασταν καλά.Τα ασθενοφόρα και τα οχήματα της πυροσβεστικής ήρθαν πολύ γρήγορα σε αντίθεση με την τροχαία που άργησε! “

Από την άλλη σύμφωνα με την εκδοχή του οδηγού μια μέλισσα ήταν η «υπαίτια» για το ατύχημα.

Όπως είπε ο οδηγός του λεωφορείου στον πρόεδρο των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Στέφανο Τσόλη, περιγράφοντας τη στιγμή του ατυχήματος, μόλις βγήκε από το φανάρι του Αγίου Αθανασίου, στον δρόμο Χαλκηδόνας – Θεσσαλονίκης, και πριν καν προλάβει να γεμίσει όλες τις ταχύτητες του λεωφορείου, δέχθηκε επίθεση από μέλισσα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να καρφωθεί στη μάντρα επιχείρησης.

«Ευτυχώς την ώρα εκείνη, στο αντίθετο ρεύμα είχε ανάψει κόκκινο. Αυτό μας έσωσε από τα χειρότερα καθώς, σε αντίθετη περίπτωση, θα μπορούσε να σημειωθεί σύγκρουση είτε με κάποιο φορτηγό είτε με κάποια ΙΧ», αναφέρει στην Voria.gr ο κ. Τσόλης.

Σε ερώτηση εάν το ΚΤΕΛ αποδέχεται αυτή την εκδοχή του οδηγού ο κ. Τσόλης είπε πως «τις επόμενες ημέρες θα εξετάσουμε τα αίτια του ατυχήματος» προσθέτοντας πως «στην κατάσταση που ήταν σήμερα (σ.σ. την Τρίτη) ο οδηγός δεν μπορούμε να προχωρήσουμε περαιτέρω στο θέμα αυτό».

Προσέθεσε επίσης πως επιβάτης του λεωφορείου του μετέφερε ότι είδε τον οδηγό σκυμμένο πάνω στο τιμόνι, νομίζοντας πως είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *