Αγ.Αθανάσιος:Σκουπιδότοπος κοντά στις γραμμές

Από αναγνώστρια μας λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω καταγγελία

“Καλήμερα σας, Μένω στον Αγ.Αθανάσιο κοντά στις γραμμές τρένου και πριν αρκετό καιρό κάποιο όχημα κατέστρεψε την περίφραξη δίπλα στις γραμμές και ξεφόρτωσε όλα αυτά τα σκουπίδια. Εδώ και εβδομάδες η κατάσταση είναι έτσι όπως την βλέπετε στις φωτογραφίες και τον κάδο ανακύκλωσης που τοποθέτησαν πρόσφατα δεν έχουν περάσει από τότε να το αδειάσουν.

Ενημερώθηκε ο πρόεδρος τοπικής διοίκησης όπως και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας. Η μόνη απάντηση που πήρα είναι «Θα περάσω να το δω». ”

Το e-koufalia.gr επικοινώνησε τόσο με τον πρόεδρο Αγ.Αθανασίου κ.Γανιτίδη όσο και με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ.Μωυσίδη.Και οι δυο μας είπαν ότι γνωρίζουν το θέμα αλλά ο χώρος είναι αρμοδιότητα του ΟΣΕ, ενώ απαιτείται χρονοβόρα διαδικασία σε συνεργασία με την ΔΕΗ καθώς υπάρχουν καλώδια υψηλής τάσης τα οποία θα πρέπει να απομονωθούν ώστε να μπορέσει να μπει συνεργείο και να γίνει καθαρισμός.

Όπως και να έχει θα πρέπει να συντονιστούν οι εμπλεκόμενοι φορείς και να καθαριστεί ο χώρος καθώς οι εικόνες είναι ντροπιαστικές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *