Αγ.Αθανάσιος:Κλίμα ομοψυχίας στη Γ.Σ. του ΑΟΚ

ΣΤΗΝ Γ.Σ. ΤΟΥ ΑΟΚ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΛΙΜΑ.. ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ

Γράφει ο Φώτης Ρεγκάς

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η ετήσια γενική συνέλευση του ΑΟΚ ΑΓ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ παρουσία 50 μελών μέσα σε ένα ιδιαίτερα ήρεμο κλίμα με το γυναικείο φύλο να έχει έντονη παρουσία για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Πρόεδρος εξελέγη ομόφωνα ο κ. Αναγνωστόπουλος ο οποίος στην αρχή ανακοίνωσε τα θέματα ημερήσιας διάταξης και προχώρησε σε κάποιες διευκρινήσεις για τα διαδικαστικά της συνέλευσης. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο απερχόμενος πρόεδρος του συλλόγου κ. Χατζηγεωργίου και ανέλυσε τα πεπραγμένα του τμήματος ποδοσφαίρου ,για να ακολουθήσουν οι έφοροι των τμημάτων μπάσκετ ,βόλεϊ και ακαδημίας ποδοσφαίρου. Η μικρή διαφωνία μεταξύ εκπροσώπων τμήματος βόλεϊ και ακαδημίας έδωσε λίγο χρώμα στην συγκέντρωση μια και με για τα άλλα τμήματα δεν έγινε καμία παρέμβαση από τα παριστάμενα μέλη.

Ακολούθησε η οικονομική απαλλαγή του απερχόμενου συμβουλίου και στη συνέχεια κατατέθηκαν οι υποψηφιότητες για το νέο. Ο κ. Χατζηγεωργίου κατέθεσε την πρότασή του για το τμήμα ποδοσφαίρου με επτά μέλη παλαιά και νέα για να συμπληρωθεί η νέα διοίκηση με έξι μέλη από τα άλλα τμήματα. Η νέα διοίκηση θα συγκροτηθεί σε σώμα σε λίγες μέρες με τον κ. Χατζηγεωργίου να ηγείται για δεύτερη χρονιά των ¨πράσινων¨.

Να σημειωθεί μετά από πολλά χρόνια στην ΓΣ συμμετείχαν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *