Αγ.Πέτρος:ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ 2018-2η μέρα (vid-φώτο)

Ρεπορτάζ:Άντωνη Βέλλιου

Αν και ο καιρός δεν βοήθησε καθώς η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη να γίνει στην πλατεία όλα πήγαν καλά και οι επιδείξεις έγιναν στην αίθουσα του Πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Πέτρου που γέμισε ασφυκτικά από κόσμο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε επιδείξεις από τον σύλλογο TaeKwoNto Α.Σ. Σάρισα Παιονίας ένα σύλλογο που έχει ιδρύσει ο πρωταθλητής Ελλάδας και μέλος της Εθνικής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Βασίλης Καλογιάννης.

Ο Α.Σ. Σάρισα εκτός από taekwonto διαθέτει τμήματα γενικής γυμναστικής-τμήμα ΜΜΑ και τμήμα Power training.Συμμετέχει σε όλα τα πανελλήνια και διασυλλογικά πρωταθλήματα και στα τέσσερα χρόνια από την ίδρυση του μετράει ήδη δυο πρωταθλητές Ελλάδας. Λειτουργεί σε Άγιο Πέτρο και Πολύκαστρο.

Υπεύθυνη του νεοσύστατου τμήματος γενικής γυμναστικής είναι η γυμνάστρια Γαρδάνη Πασχαλίνα, που από τον Ιανουάριο και μετά που ξεκίνησε το τμήμα έχει δημιουργήσει ένα γκρουπ από παιδιά ηλικίας 7-10 ετών .Τα παιδιά μαθαίνουν ασκήσεις ενόργανης,ρυθμικής γυμναστικής και ακροβατικής με τον πρώτο στόχο να είναι να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το άθλημα παιδιά και γονείς.

Ακολούθησε  το τμήμα ZubaKids  της Μόρφη Λίνας που αποτελείται από είκοσι παιδάκια.Η γνωστή γυμνάστρια με παρουσία σε Άγ.Πέτρο,Εύρωπο,Πολύκαστρο,Αξιούπολη και τα ZubaKids της  ξεσήκωσαν το κοινό με το υπέροχο πρόγραμμα τους και έκλεισαν την βραδιά με τον καλύτερο τρόπο

BINTEO (Μπορείτε να προμηθευτείτε το βίντεο της εκδήλωσης σε υψηλή ανάλυση από τα γραφεία του Πολιτιστικού συλλόγου)

ΦΩΤΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *