Αγάπης έργα για το περιβάλλον από τους ανθρώπους της ΜΕΒΓΑΛ

Αγάπης έργα για το περιβάλλον από τους ανθρώπους της ΜΕΒΓΑΛ

Οι άνθρωποι της ΜΕΒΓΑΛ τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος και, την Κυριακή 6/06/21, προχώρησαν σε εθελοντικό καθαρισμό της ακτής Βαρικού Πιερίας, με την υποστήριξη του Δήμου Δίου Ολύμπου. Την περιοχή επέλεξαν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας, που συμμετείχαν στη δράση με τις οικογένειές τους. Τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα καθάρισαν μεγάλο μέρος της παραλίας και της παράκτιας περιοχής, με πραγματική χαρά και διάθεση να ευαισθητοποιήσουν και να δώσουν έμπρακτα το μήνυμα για τη φροντίδα του περιβάλλοντος.

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πρόγραμμα «Αγάπης Έργα για το περιβάλλον» που υλοποιεί η ΜΕΒΓΑΛ, το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά πρακτικών με στόχο τη διαρκή βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της εταιρείας.

Επένδυση σε καθαρές μορφές ενέργειας, μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης, λιγότερο πλαστικό, φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες, ερευνητικά προγράμματα για την κυκλική οικονομία, ολιστικό σύστημα ανακύκλωσης είναι μερικές από τις πρακτικές της Περιβαλλοντικής Πολιτικής της εταιρείας, που με συνέπεια εφαρμόζει θέτοντας μετρήσιμους στόχους και αποτελέσματα.

Οι άνθρωποι της ΜΕΒΓΑΛ μοιράζονται το όραμα της εταιρείας και έχουν κοινές αξίες και παρόμοιες ανησυχίες για τα παγκόσμια προβλήματα. Αυτό τους ενώνει, ώστε να λειτουργούν εθελοντικά για την πράσινη ανάπτυξη ως ενεργοί πολίτες και ήδη σχεδιάζουν το επόμενο Έργο Αγάπης για περιβάλλον το ερχόμενο φθινόπωρο

DCIM100MEDIADJI_0073.JPG

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *