Ακαδημίες ΠΑΟ Κουφαλίων:Κοιτάζοντας το μέλλον

 

Τα τελευταία χρόνια η Ακαδημία ποδοσφαίρου του ΠΑΟ Κουφαλίων έχει γυρίσει σελίδα, εκσυγχρονίστηκε σε πολλά επίπεδα και κάνει βήματα μπροστά.Η αρχή έγινε όταν υπεύθυνος είχε αναλάβει ο Περικλής Παπακωνσταντίνου μια μια ομάδα ανθρώπων που δούλεψαν όλοι μαζί και κατάφεραν να οδηγήσουν τις ακαδημίες στην προσαρμογή τους στη νέα εποχή .

Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται φέτος με ένα αξιόλογο τιμ διοικητικό και τεχνικό να συνεργάζονται αρμονικά από κοινού με στόχο να πάνε παραπέρα και να κάνουν ένα ακόμα βήμα μπροστά.

Σύμμαχος τους οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις στο προπονητικό κέντρο Κουφαλίων , με γήπεδα ποδοσφαίρου σε άριστη κατάσταση, κερκίδες,αποδυτήρια, κυλικείο, γραφείο προπονητών και όργανα.

Φέτος η διοίκηση των ακαδημιών ξεκίνησε την συνεργασία της με τον κ.Καράταγλη Γεώργιο, γνωστό προπονητή ποδοσφαίρου και κάτοχο Uefa pro με εμπειρία και κυρίως μεγάλη αγάπη προς τα παιδιά , ο οποίος ανέλαβε σαν τεχνικός δ/ντής και υπεύθυνος των ακαδημιών ενώ προπονεί τις Κ14 & Κ-16.

Συνεργάτες του κ.Καράταγλη στο νέο αυτό ξεκίνημα είναι η γνωστή σε όλους μας Θωμαή Βαρδαλή αθλήτρια του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδας και πρόσφατα κάτοχος διπλώματος Uefa c (πρώτη ανάμεσα σε 600+ υποψηφίους) που έχει αναλάβει την Κ-7 , ο κ.Γεωργίου Παναγιώτης κάτοχος διπλώματος Uefa B που έχει την Κ-10 και ο κ.Τσουτάνης Δημήτρης κάτοχος Uefa B , Κ-12.

Να σημειωθεί ότι η Ακαδημία ποδοσφαίρου ΠΑΟ Κουφαλίων συνεργάζεται και έχει την υποστήριξη της Group Soccer, εταιρίας διαχείρισης και ανάπτυξης αθλητών και ακαδημιών ποδοσφαίρου.

Προπονήσεις γίνονται καθημερινά εκτός Πέμπτης και όσοι γονείς από Κουφάλια και γύρω περιοχές επιθυμούν μπορούν να πάνε με τα παιδιά τους (αγόρια και κορίτσια) να δουν τους χώρους να μιλήσουν με τους υπεύθυνους και να ενημερωθούν.

To e-koufalia.gr βρέθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο όπου είχε παιχνίδι ακαδημιών  (στιγμιότυπα & φώτο μπορείτε να δείτε παρακάτω) και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον κ.Καράταγλη, ο οποίος δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα συνεργασία του με τις ακαδημίες ενώ δεν κρύβει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του σχετικά με το μέλλον των παιδιών και την ανάδειξη που μπορούν να έχουν μέσα από το ποδόσφαιρο τόσο σαν προσωπικότητες όσο και σαν αθλητές.

Σ.Η.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *