Δήμος Χαλκηδόνος:Ανακοίνωση σχετικά με την συμμετοχή των Ρομά σε πρόγραμμα

Ανακοίνωση σχετικά με την συμμετοχή των Ρομά στο πρόγραμμα “ Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής, έτους 2016 – 2017”

dimos-xalkidonas-logoΣε συνέχεια της, από 13/07/2016, ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου του Δήμου Χαλκηδόνος σχετικά με την Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της δράσης “ Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής, έτους 2016 – 2017” σας ενημερώνουμε ότι στο συγκεκριμένο πρόγραμμα δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι Ρομά που κατοικούν στον Δήμο μας.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Χαλκηδόνος, αποδεχόμενος την Πρόσκληση του Εθνικού Σημείου Επαφής για την κοινωνική ένταξη των Ρομά τον Νοέμβριο του 2015, προέβη σε πλήρη καταγραφή των στοιχείων των Ρομά που κατοικούν στον Δήμο μας.

Με το πρόγραμμα “Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής,έτους 2016 – 2017” που βρίσκεται ήδη σε ισχύ, παρουσιάζεται μιας πρώτης τάξης ευκαιρία και για τους πληθυσμούς Ρομά να ενταχθούν στις κοινωνικές δομές του προγράμματος.

Οι αναλυτικές οδηγίες καθώς και ο κατάλογος φορέων που εκδήλωσαν ενδιαφέρον στο Δήμο Χαλκηδόνος, ώστε να συμμετέχουν στο πλαίσιο της δράσης, αναφέρονται στους συνδέσμους:

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

Τηλ. 2391330101

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *