Αποχαιρετιστήριες δηλώσεις Ν.Καραγιάννη-Γ.Γιαννάκη

Από τους συνεργάτες του πρώην δημάρχου κ.Ιωάννη Τσουκνιδά λάβαμε και δημοσιεύουμε τις παρακάτω επιστολές

Ευχαριστήριο μήνυμα Νικόλαου Χρ. Καραγιάννη 

 (πρώην Ειδικού Συνεργάτη Δήμου Χαλκηδόνος)

Ένας σημαντικός κύκλος της εργασιακής και κοινωνικής μου ζωής έκλεισε πρόσφατα, καθώς ολοκληρώθηκε, μετά από 4 σχεδόν χρόνια, η θητεία μου στη θέση του Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου του Δήμου Χαλκηδόνος.

Θα ήθελα από το βήμα αυτό να ευχαριστήσω, πριν απ’όλους, τον τέως Δήμαρχο κ.Ιωάννη Τσουκνιδά για την τιμή που μου έκανε να με εμπιστευτεί στη νευραλγική αυτή θέση, δίνοντάς μου τη δυνατότητα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στους συνδημότες μου.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο, τέως Αντιδήμαρχο Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου μας κ.Μαυρουδή Μηντσιούδη, για τη συνεργασία και την κοινή πολιτική μας πορεία όλα αυτά τα χρόνια.

Παράλληλα, εκφράζω ευχαριστίες προς όλους τους πρώην Αντιδημάρχους και τα μέλη της απερχόμενης Διοίκησης, αιρετούς και μη, τους υπαλλήλους του Δήμου και όλους εν γένει τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα και συναναστράφηκα τα τελευταία χρόνια. Οι όποιες διαφωνίες μας κινήθηκαν πάντοτε σε λογικά πλαίσια και προέκυψαν από την κοινή αγωνία όλων για την πρόοδο του Δήμου.

Άφησα για το τέλος τους άμεσους συνεργάτες και συνοδοιπόρους μου σε αυτό το ταξίδι, την τέως Γενική Γραμματέα κα. Βίκυ Εξαδακτύλου, τους Ειδικούς Συμβούλους κυρίους Γιώργο Γιαννάκη και Μανώλη Χλοπτσίδη, καθώς και τους ακούραστους υπαλλήλους του Δήμου την κα.Λυκοπούλου και τον κ. Παύλο Γεωργιάδη. Τους ευχαριστώ ειλικρινά για τη συνεργασία και τη φιλία τους.

Το έργο της Διοίκησης που υπηρετήσαμε είναι γνωστό σε όλους και αναμφισβήτητο. Έχει αναλυθεί εκτενώς και είναι αποτυπωμένο πλήρως στους ετήσιους απολογισμούς. Πλέον ο πήχυς των προσδοκιών μας έχει ανέλθει σε πολύ υψηλό επίπεδο και αναμένουμε με ανυπομονησία από τη νέα Διοίκηση τη συνέχιση και ει δυνατόν, τη βελτίωσή του!

Κλείνοντας και αφού ευχαριστήσω για ακόμη μία φορά άπαντες για τη συνεργασία, θα ήθελα να δηλώσω ξεκάθαρα πως επιστρέφοντας στην προσωπική μου εργασία εξακολουθώ να παραμένω ενεργός Πολίτης, διαθέσιμος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου, με  μοναδικό γνώμονα την πρόοδο των τοπικών κοινωνιών μας και κατ’επέκταση του Δήμου Χαλκηδόνος.

Με εκτίμηση,

Νικ. Χρ. Καραγιάννης

Φιλόλογος – Ιστορικός

πρώην Ειδ. Συνεργάτης Δημάρχου

Δήμου Χαλκηδόνος

Δήλωση για τη λήξη της θητείας μου ως Ειδικού Συμβούλου – Γιαννάκης Γεώργιος

Σήμερα, 31/08/2019, κλείνει ένας όμορφος και δημιουργικός κύκλος που άνοιξε στις 01/12/2015, όταν και δημοσιεύθηκε το Φ.Ε.Κ. με το οποίο οριζόμουν Ειδικός Σύμβουλος του Δήμου Χαλκηδόνος μετά από σχετική απόφαση του Δημάρχου.

Στο χρονικό αυτό διάστημα των σχεδόν 4 χρόνων, που υπηρέτησα ως Ειδικός Σύμβουλος στο Δήμο Χαλκηδόνος, μπορέσαμε με σχέδιο και όραμα, με τη συνεργασία όλων των στελεχών της Δημοτικής Αρχής αλλά και των υπηρεσιακών παραγόντων να εξορθολογήσουμε τα οικονομικά δεδομένα του Δήμου, να αναδιοργανώσουμε τις υπηρεσίες του, καθώς επίσης να σχεδιάσουμε και να εκτελέσουμε έργα και δράσεις σε μια σειρά από κρίσιμους θεματικούς τομείς, που στόχο είχαν να βελτιώσουν την καθημερινότητα των συνδημοτών μας και να αυξήσουν το βιοτικό τους επίπεδο.

Θα ήθελα επομένως, να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο Χαλκηδόνος, κ. Ιωάννη Τσουκνιδά, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και για την επιτυχημένη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα.

Ολόψυχα ευχαριστώ επίσης, το σύνολο των στελεχών της Δημοτικής Αρχής – τον Πρόεδρο του ΔΣ, τους Αντιδημάρχους, τη Γενική Γραμματέα, τους Προέδρους και Αντιπροέδρους των Νομικών Προσώπων του Δήμου, τους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, τους συναδέλφους Ειδικούς Συμβούλους, όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, το σύνολο των υπαλλήλων του Δήμου, τους συνεργάτες – προμηθευτές του Δήμου μας, αλλά και τα τοπικά μέσα επικοινωνίας για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε.

Τέλος, εύχομαι στη νέα Δημοτική Αρχή καλή και δημιουργική θητεία που θα προσανατολίζεται πάντα στο όφελος των Δημοτών του Δήμου Χαλκηδόνος!

** Θεωρώ περιττό να αναφέρω ότι θα παρακολουθώ ενεργά τα τετκενόμενα στο Δήμο μας και θα βρίσκομαι δίπλα σε όποιον ζητήσει τη βοήθειά μου, ειδικότερα δε στους συνδημότες και τις συνδημότισσές μου. 

Γεώργιος Ιωαν. Γιαννάκης

Οικονομολόγος – Λογιστής

Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Χαλκηδόνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *