ΑΘλητικός Σύλλογος Ταεκβοντο “ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ”

 • Ο Αθλητικός Σύλλογος “ Μακεδονική Ασπίδα Κουφαλίων ” ιδρύθηκε το 2005 στα Κουφάλια του Δήμου Χαλκηδόνος Θεσσαλονίκης με σκοπό την αρμονική ανάπτυξη του Ολυμπιακού αθλήματος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (W.T.F ) με στοιχεία που έχουμε ανάγκη για ΥΓΙΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ όπως ο σεβασμός, η πειθαρχεία, η υπακοή και η αγάπη για τον συνάνθρωπο μας.
  Έχουμε μεγάλη ευθύνη ειδικά για τις μικρές ηλικίες, στην διαμόρφωση του χαρακτήρα, στην συμπεριφορά, στην αυτοπεποίθηση και το σωστό τρόπο εκμάθησης με αποτέλεσμα να επηρεάζεται θετικά και στους άλλους τομείς της ζωής τους.
  Συμμετέχουμε σε:
  Προκρίσεις – Πανελλήνια Πρωταθλήματα – Πανελλήνιο Κύπελλο – Πρωτάθλημα Β. Ελλάδος – Φιλικά διασυλλογικά – Διεθνές Κύπελλα – Διεθνές Πρωτάθλημα – Βαλκανικά Μίτινγκ – Αλεξάνδρεια – Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα – Παγκόσμια Πρωταθλήματα – Ολυμπιακούς Αγώνες – Προπονητικά προγράμματα Taekwon Do ειδικά (αγωνιστικό).
  Σε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες όπως καρδιολόγους , φυσιοθεραπευτές , ορθοπεδικούς διατροφολόγους κ.τ.λ θα προσπαθήσουμε να παρέχουμε στο άμεσο μέλλον όλα αυτά που χρειάζονται οι αθλητές μας για την πορεία τους στον αθλητισμό αλλά και στην ζωή τους γενικότερα.
  Η προσπάθεια μας θα είναι να βγάλουμε όσους περισσότερους πρωταθλητές μπορούμε αλλά να είστε βέβαιοι ότι όλοι οι αθλητές μας θα είναι σίγουρα πρωταθλητές στον πιο δύσκολη μάχη, στην μάχη της ζωής.
 • Τηλέφωνο
  23910 54111
 • Email
  makedonikiaspida@gmail.com
 • Ιστότοπος
  http://tkdmakasp.blogspot.gr/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *