Άθυρα: Δράσεις για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας που κάηκε το σπίτι

ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΓΕΙΣΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΥΡΩΝ

Μετά την καταστροφική πυρκαγιά που είχε ως αποτέλεσμα μια οικογένεια να χάσει το σπίτι της στα Άθυρα ο πολιτιστικός σύλλογος Αθύρων σε συνεργασία με τους υπόλοιπους  φορείς του χωριού, έχουν ξεκινήσει ενέργειες ώστε να συγκεντρωθεί βοήθεια για την άτυχη οικογένεια.

Το Σάββατο 25/2 στις 15:00 θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας των Παλαιμάχων της ομάδας του Άρη Αθύρων στο γήπεδο του χωριού, με συμβολική τιμή εισιτηρίου 5€. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί εξ ολοκλήρου στην πληγείσα από την πυρκαγιά της περασμένης εβδομάδας οικογένεια των Αθύρων.

Ακόμη, την Τρίτη 28/2 στο δημαρχείο των Κουφαλίων θα υπάρχει σταντ με κουμπαρά, για όποιον επιθυμεί να συνδράμει τη συλλογική αυτή προσπάθεια, ενώ αντίστοιχοι κουμπαράδες φιλοξενούνται σε διάφορα καταστήματα των Κουφαλίων και της γύρω περιοχής.

Ελπίζουμε ότι η αλληλεγγύη θα δείξει το δρόμο για ακόμα μία φορά και πως όλοι μαζί θα καταφέρουμε να βοηθήσουμε τους συντοπίτες μας να ορθοποδήσουν, έπειτα από αυτή τη συμφορά που υπέστησαν.

Αν κάποιος θέλει να έρθει σε άμεση επαφή για βοήθεια, μπορεί να επικοινωνήσει για οδηγίες με τον πολιτιστικό σύλλογο Αθύρων στο τηλ 6972 893224