Άθυρα:Στο Γυμνάσιο Κουφαλίων θα συνεχίσουν να φοιτούν οι μαθητές

Αναστάτωση επικράτησε τις τελευταίες μέρες σε γονείς και μαθητές των Αθύρων καθώς υπήρξε μια ξαφνική απόφαση σύμφωνα με την οποία τα παιδιά που τελειώνουν το δημοτικό στα Άθυρα θα συνεχίσουν στο Γυμνάσιο Πέλλας, αντί όπως συμβαίνει εδώ και δεκαετίες στο Γυμνάσιο Κουφαλίων.

Η άδικη αυτή απόφαση όπως ήταν φυσικό προκάλεσε τις αντιδράσεις τόσο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου που μάλιστα είχαν εκδώσει ανακοίνωση-κάλεσμα για συγκέντρωση την Πέμπτη 7 Μαρτίου στην αίθουσα της κοινότητας Αθύρων ώστε να συζητηθεί το θέμα, όσο και της τοπικής αρχής.

Άμεση ήταν και η αντίδραση του προέδρου των Αθύρων κου Γιώργου Χουρμουζιάδη ο οποίος σήμερα το πρωί συναντήθηκε με τον δ/ντη δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Πέλλας κο Μπαχαράκη Θωμά παρουσία του δ/ντη του σχολείου κου Μπουρουσάκη Άρη, όπου και συζητήθηκε το θέμα.

Τελικά επικράτησε η λογική και ο Κος Μπαχαράκης δεσμεύτηκε ότι δεν θα αλλάξει κάτι και θα συνεχιστεί το παλιό καθεστώς με τα παιδιά που αποφοιτούν από το δημοτικό σχολείο Αθύρων να συνεχίζουν στο Γυμνάσιο Κουφαλίων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *