Άθυρα:Ξυλοδαρμός δημοτικού υπαλλήλου από κτηνοτρόφους

Επεισόδιο με ξυλοδαρμό σημειώθηκε χθες Τετάρτη στα Άθυρα όταν μετά από καταγγελίες κατοίκων ότι σε ποιμνιοστάσιο του χωριού ιδιοκτησίας δυο αδερφών υπάρχουν πάνω από 20 σκυλιά τα οποία εκτός από το ότι δεν ειναι εμβολιασμένα και στειρωμένα είναι και επικίνδυνα (υπήρξαν περιπτώσεις όπου όρμηξαν σε παιδιά), υπάλληλος του δήμου Πέλλας πήγε για έλεγχο.
Τα δυο αδέρφια επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν τον υπάλληλο ενώ έκρυψαν και το φορτηγάκι του δήμου με το οποίο πήγε .Καθ οδόν για την ίδια υπόθεση βρισκόταν και άλλοι υπάλληλοι του δήμου συνοδευόμενοι από αστυνομικούς του Α.Τ. Κουφαλίων, οι οποίοι έφτασαν λίγη ώρα αργότερα και συνέλαβαν άμεσα τον έναν από τους δύο κτηνοτρόφους ενώ ο δεύτερος είχε προλάβει να διαφύγει.
Αργότερα συνελήφθη και ο δεύτερος κτηνοτρόφος και ακολουθήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου.
Το συγκεκριμένο ποιμνιοστάσιο είναι παράνομο καθώς βρίσκεται εντός οικισμού (έχουν επιβληθεί πρόστιμα), ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η δημοτική αρχή έχει ήδη παραχωρήσει χώρο στα δυο αδέρφια για μεταφορά του αλλά αυτοί αρνούνται.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα αδέρφια ήταν πρωταγωνιστές και άλλους επεισοδίου πριν λίγους μήνες, όταν χτύπησαν άσχημα αγρότη ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *