Αυτόφωρες συλλήψεις 4 ατόμων για κλοπές

Αυτόφωρες συλλήψεις 4 ατόμων για κλοπές

Πραγματοποιήθηκαν συντονισμένοι έλεγχοι από αστυνομικούς διαφόρων υπηρεσιών, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας

Επιπλέον, σχηματίσθηκε δικογραφία για περίπτωση κλοπής που έλαβε χώρα σε προγενέστερο χρόνο

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με στόχο την πρόληψη και την καταστολή της παραβατικότητας διενεργεί καθημερινά ειδικές δράσεις και στοχευμένους ελέγχους με σκοπό τη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται σε περιπτώσεις κλοπών αλλά και σχετικές έρευνες προκειμένου να προβεί στην ταυτοποίηση δραστών που ενέχονται σε παράνομες πράξεις οι οποίες έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Ασφάλειας και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης προχώρησαν στην σύλληψη τεσσάρων (4) ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις κλοπών.

Μεταξύ αυτών και 25χρονος αλλοδαπός, ο οποίος αφαίρεσε πορτοφόλι από τσαντάκι διερχόμενου στο κέντρο πόλης, που περιείχε (500) ευρώ και (5) τραπεζικές κάρτες.

Επιπλέον σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 35 και 45 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα Μαΐου-Ιουνίου 2023 διέρρηξαν χώρους ανώνυμης εταιρείας, απ’ όπου αφαίρεσαν πλήθος εμπορευμάτων.

Οι δικογραφίες που έχουν σχηματισθεί θα υποβληθούν στην αρμόδια δικαστική Αρχή.