Συνελήφθησαν 3 άτομα για περίπτωση ληστείας

Συνελήφθησαν 3 άτομα για περίπτωση ληστείας

Η άμεση κινητοποίηση και οι αναζητήσεις πληρώματος περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, έπειτα από ενημέρωση αστυνομικού που βρισκόταν εκτός Υπηρεσίας, οδήγησε στη σύλληψη τριών (3) ατόμων που ενέχονται σε περίπτωση ληστείας.

Πρόκειται για 24χρονους ημεδαπούς, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, για ληστεία κατά συναυτουργία, παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πρώτες πρωινές ώρες χθες (20-12-2023) σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης, οι συλληφθέντες επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο, προσέγγισαν 22χρονο και δύο εξ αυτών αφαίρεσαν από την κατοχή του με τη χρήση σωματικής βίας, τσαντάκι που περιείχε (70) ευρώ, καθώς και το μπουφάν του. 

Στη συνέχεια προσέγγισαν αστυνομικό που βρισκόταν εκτός Υπηρεσίας, με σκοπό την αφαίρεση αντικειμένων, πλην όμως ο τελευταίος ενημέρωσε άμεσα το Κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων.

Κατά τη σύλληψή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από το εσωτερικό του οχήματος και την κατοχή του ενός, (2) αυτοσχέδιες συσκευασίες κάνναβης και (1) πτυσσόμενο μεταλλικό γκλομπ. Επιπλέον, βρέθηκε το τσαντάκι και το μπουφάν, που αφαιρέθηκαν και αποδόθηκαν στον κάτοχο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.