Αυτόφωρες συλλήψεις (6) ατόμων στο πλαίσιο εφαρμογής αστυνομικών δράσεων

Αυτόφωρες συλλήψεις (6) ατόμων στο πλαίσιο εφαρμογής αστυνομικών δράσεων

Στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, κατά το τελευταίο 24ωρο προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις (6) συνολικά ατόμων για περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης τριών ημεδαπών γυναικών ηλικίας 31, 35 και 29 ετών, οι οποίες, μεσημεριανές ώρες της 15-03-2024, με το πρόσχημα παροχής ιατρικής βοήθειας σε 88χρονη γυναίκα, εισήλθαν στο διαμέρισμά της, στην περιοχή της Καλαμαριάς και αφαίρεσαν κοσμήματα χρηματικής αξίας (5.000) ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας. Η πράξη έγινε αντιληπτή από την ίδια και μετά από ενημέρωση του Κέντρου της Άμεσης Δράσης συνελήφθησαν από προστρέξαντες αστυνομικούς. Τα κοσμήματα αποδόθηκαν στη νόμιμη κάτοχό τους.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, από τα αρμόδια αστυνομικά Τμήματα Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας, Λευκού Πύργου και Καλαμαριάς, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα, ενώ οι περιπολίες και οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό.