Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων για περιπτώσεις κλοπών

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων για περιπτώσεις κλοπών

Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών και αναζητήσεων που διενεργούνται για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, καθώς και ελέγχων που πραγματοποιούνται για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, αστυνομικοί Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις συνολικά έξι (6) ατόμων για περιπτώσεις κλοπής και απόπειρας κλοπής.

Ειδικότερα:

  • Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν, στις 14-03-2024, βραδινές ώρες, στην περιοχή της Καλαμαριάς, τέσσερεις ημεδαποί, οι οποίοι κατελήφθησαν κατά τη διάρκεια προσπάθειάς τους να διαρρήξουν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
  • Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στις 15-03-2024, πρωινές ώρες, έξωθεν νοσοκομείου της πόλης, 26χρονος ημεδαπός, ο οποίος στο πλαίσιο ελέγχων κατελήφθη να κατέχει τσάντα που περιείχε τραπεζική κάρτα με στοιχεία έτερου ατόμου και το χρηματικό ποσό των 55 ευρώ, τα οποία όπως διαπιστώθηκε είχαν αφαιρεθεί νωρίτερα από Ι.Χ.Ε. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στην παθούσα. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο, το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οποίου ερευνάται.
  • Μεσημβρινές ώρες στις 14-03-2024 στο κέντρο πόλης, νεαρό άτομο, το οποίο αποπειράθηκε να διαρρήξει διαμέρισμα ορόφου, έγινε αντιληπτό από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος και συνελήφθη άμεσα από κληθέντες αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.